Ramos ima poruku za novog trenera!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.10.2018.
21:41
Izvor: Sportske.net

U večeri teškog poraza u ''El Klasiku'', kapiten Reala se na insistiranje novinara osvrnuo i na već izvesnu promenu na klupi.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Real Madrid je danas pretrpeo pravi debakl u duelu sa Barselonom, Katalonci su slavili sa 5:1 u ''El Klasiku'', posle čega trener Reala Lopetegi već može da pakuje kofere.

Kako smo već izvestili tokom večeri, već je zakazana konferencija za medije na kojoj bi trebalo da bude ozvaničen Lopetegijev naslednik, a posle meča novinari su tražili komentar na ovu temu i od Serhija Ramosa, kapitena Reala.

On je najpre naglasio da ne želi da govori o tome sve dok je Lopetegi i dalje u klubu, ali je na dodatno pitanje novinara ipak poslao svojevrsnu poruku novom treneru, po svoj prilici Antoniju Konteu.

''Poštovanje se zarađuje, ali ne nameće se na silu. Ja sam uvek imao dobar odnos sa svim trenerima koji su vodili Real za vreme mog boravka ovde, znate svi ko su oni. Ponekad je upravljanje svlačionicom mnogo važnije od tehničkog znanja trenera", istakao je Ramos.

Govoreći o samoj utakmici, Ramos je naglasio da se ne može kriviti samo trener, već da igrači snose najveću odgovornost. Ipak, pokušao je da zadrži optimizam.

''Ovo je jako loša situacija za nas. Čestitam Barceloni, a mi moramo ostati ujedinjeni i pronaći izlaz iz ove teške situacije'', zaključio je on.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Merseysade Red
Monday, 29.10.2018
08:49

Od danas navijam za Barcelonu u Spaniji. Imace konkurenciju u dva najdefanzivnija trenera univerzuma koji igraju na gresku protivnika. Simeone i Konte. Ako se neko bude pitao za koju godinu zasto je propao spanski fudbal, odgovor nece biti jer nema Messija i ronalda, nego Konte i Simeone. Sevilla do titule!!!

avatar
Edgar
Monday, 29.10.2018
01:05

Poruka za Ramose: Karma je čudo.

avatar
RIP-chechk
Monday, 29.10.2018
00:11

Ja samo zelim da se izvinim za moju losu prognozu da moze ovo biti jako los EL Kalsiko, Real je odigrao kako sam i ocekivao, ali Barsa je bas pozitivno iznenadlia, bez Mesija su odigrali savrseno. Sto se Ramosa tice, nije dobio crveni, a nije ni zuti sto je tek iznenadjujuce, a sto se novog trenera tice, mogu da dovedu koga god hoce, oni su uglavnom skup umisljenih zvezdica. Mislio sam da mozda mogu postati tim, ali ne mogu, biti fudbalski tim i Real Madrid ne idu zajedno.

avatar
Sunday, 28.10.2018
23:14

Kurtoa je gotvo,ocito da je ispljuvao Kontea....

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 28.10.2018
23:05

Kako ce ih razvaliti Konte kao Mali decak Hirosimu.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 28.10.2018
23:13

Bukvalno se vidi po ovoj izjavi da se plase njega. Izjava je skroz njemu posvecna. Izgube 5:1 od najveceg rivala a on brine da li ce trener da mu bude strog.

avatar
Steffmajster
Monday, 29.10.2018
00:47

koga ce razvaliti?

avatar
Boixos_Nois
Sunday, 28.10.2018
22:55

Trebali ste dodati da je ovo prvi El Klasiko nakon 500 godina, a da Ramos nije dobio žuti karton :D

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 29.10.2018
01:10

ili da Messi nije dao gol u cetvrtfinalu LS 5 godina a u polufinalu 3 godine