Ramos opet "navukao" Real? Ovo je odluka!

Autor: Stefan Matić
sreda 18.11.2020.
10:51
Izvor: Sportske.net

Španac ima iskustva.

EPA-EFE/MARISCAL
EPA-EFE/MARISCAL

Povezane vesti

Izgleda da će saga oko produžetka saradnje kapitena i Real Madrida uskoro dobiti svoj epilog - i to onaj pozitivni.

Španski mediji javljaju da će Perez ići preko svoje reči.

Podsetimo, Ramosu ugovor ističe krajem sezone. Defanzivac će tada imati pune 35 godine a poznata je politika Madriđana da igračima u poznim igračkim godinama daju maksimum jednogodišnji produžetak. Ipak interesovanje Juventusa, PSŽ-a i par premijerligaša će promeniti Perezovu nameru.

Španci javljaju da će Ramos ipak dobiti dve godine produžetka, za sada je nepoznato da li će uslovi ostati isti ili bolji za kapitena.

Situacija dosta podseća na 2015. godinu kada je Ramos navodno imao pregovore sa Mančester Junajtedom - Perez je tada reagovao ekspresno i ponudio poboljšani šestogodišnji produžetak saradnje.

Ramos će tako imati pune 37 godine po isteku ugovora, verujemo i da će u tim godinama biti jedan od ključnih igrača kluba sa "Santijago Bernabeua".

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Wednesday, 18.11.2020
15:09

Kapiten koga svi postuju!Velika-velika karijera..voleli ga ili ne..

avatar
jv
Wednesday, 18.11.2020
12:51

Navukao?! Real bez Ramosa može maksimum do pete pozicije na tabeli, o LŠ da ne pričam. Nikada u karijeri nije dobio platu koja je adekvatna njegovim igračkim i liderskim spososbnostima.

avatar
ViniciusJR
Wednesday, 18.11.2020
12:16

Ramos nema sta da navuce Real, nego u Realu treba da se udare po obrazu i ispostuju ga. Decenijama nijesu imali ovakvog lidera na terenu, vecih igrackih legendi je bilo, ali da bas ovako bude lider, pravi kapiten, tesko. Donio je toliko toga Realu. I bez njega izgledaju kao razbijena banda. Prema tome, zasluzuje ugovor do kraja karijere.