Ranijeri blista od sreće, ali poziva na oprez

Autor: Beta Beta
nedelja 10.04.2016.
21:43
Izvor: Beta

Trener Lestera Klaudio Ranijeri rekao je da se raduje novoj pobedi svojih fudbalera, ali je istakao da tim još nije ništa uradio, iako ima dobru šansu da osvoji titulu.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

"Znali smo da će utakmica biti teška, što je i normalno jer se Sanderlend bori za opstanak. Utakmica je bila teška, ali sam vrlo, vrlo radostan. Zbog tri boda i zbog naše igre, koja je bila solidna i jaka. Imali su šansu da izjednače, ali smo i mi imali tri-četiri prilike da ranije završimo utakmicu", rekao je Ranijeri.

Oba gola za Lester postigao je Džejmi Vardi, prvi strelac ekipe i drugi strelac lige.

"Važno je što je on dao golove. U ranijim utakmicama je asistirao, ali njegov posao je da daje golove za nas. Ovo mu je bilo potrebno i drago mi je što je on postigao golove", rekao je Ranijeri.

"Lisice" u poslednjih pet kola igraju kod kuće protiv Vest Hema i Svonsija, zatim u gostima protiv Mančester junajteda, pa kod kuće protiv Evertona i na kraju protiv Čelsija u gostima.

"Navijači moraju da nastave da sanjaju, a mi moramo da budemo koncentrisani i fokusirani. Sada nas čekaju dve teške utakmice kod kuće, a onda ćemo biti vrlo, vrlo blizu Lige šampiona. Moramo da ostanemo mirni", rekao je Ranijeri.

Trener je i u decembru i u februaru govorio da navijači imaju pravo da sanjaju, ali sada nije želeo da govori o tituli, iako je sada april. On se rasplakao posle današnjeg meča.

"Može biti, može biti (da ćemo osvojiti titulu), ali mi još nismo ništa uradili. Moramo da ostanemo mirni, snažni i koncentrisani. Što se tiče emocija, jesam emotivan i ovaj posao radim zbog emocija iznutra, ali mi je teško da ih opišem. Možda su i bile suze radosnice, ali važno je da se čovek raduje",
rekao je Ranijeri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paolo Maldini
Sunday, 10.04.2016
23:14

Reci cu jos jednom Lester ima 10 bodova prednosti nad Totenhemom vec sad budite sigurni da ce ih Celzi pustiti u poslednjem kolu ako im bude trebalo jer je Totenhem ipak gradski rival,komsija.

avatar
Sportski Paćino
Monday, 11.04.2016
19:13

To sam i ja rekao!

avatar
JovicaDobrica
Sunday, 10.04.2016
22:44

Svaka cast.Od Vardija i zivota njegovog.Do kluba za koji je poceo da igra i ovaj uspjeh.Stvarno nemam rijeci!!

avatar
mak_juventino
Sunday, 10.04.2016
22:19

Pokazi Englezima sta znaci motivacija i poniznost , pokazi im zasto talijanski timovi , igraci i trenerni su najbolji , ocitaj im lekciju !!!!

avatar
Amstaff84
Sunday, 10.04.2016
22:45

Gde su najbolji? U namestanju utakmica svakako i iz ibacivanja iz 1 u 4 ligu.

avatar
mak_juventino
Monday, 11.04.2016
11:21

Javio se expert , cekali smo i docekali

avatar
barça mes que un clu
Sunday, 10.04.2016
21:52

Mislim da ce svim ljubiteljima fudbala biti drago ako Lester osvoji titulu PL. A verujem da hoce.

avatar
Pipoo
Sunday, 10.04.2016
21:49

radujemo se i mi ... svima je draago zbog lestera ,,, nijedna druga ekipa nije zasluzila titulu kao lisice :)