Raskid zbog nezadovoljstva? Najbolji golman svih vremena će u 44. godini stopama San Ikera Kasiljasa?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 29.03.2021.
08:30
Izvor: Sportske.net

Nema nameru da se oprosti, osim ako...

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Kao bomba je odjeknula jutrošnja vest u Gazeti da je Juventus došao do neke vrste neslaganja sa Bufonom. Tačnije u pitanju je njegovo nezadovoljstvo, branio je na samo 10 mečeva u svim takmičenjima, iako mu je obećano više.

Iako ima 43 godine, on smatra da može da brani na vrhunskom nivou i potražiće novi klub. On ne želi da priča o tome, kako ne bi povredio navijače, ali neće ni kvariti odnose sa predsednikom Anjelijem i Pirlom.

Shvata situaciju, ali želi da brani i ako bude dobio ponudu nastaviće karijeru.

Provlače se glasovi da bi mogao da krene stopama svog velikog prijatelja Kasiljasa i da završi u Portu koji je nedavno eliminisao Juventus iz Lige šampiona.

Ali, postoji i druga solucija, ako ne bude našao pravi angažman staviće tačku, posle karijere koja traje već 26 godina, deset titula, pet kupova, 7 superkupova sa Juventusom, kao i trofeja sa PSŽ i jednom titulom prvaka sveta sa Italijom, po većini najbolji golman svih vremena će se povući.

Oproštaj bi trebalo da bude zakazan u tom slučaju za 19. maj kada Juventus igra u finalu kupa protiv Atalante. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Tuesday, 30.03.2021
14:58

Nije mi jasno ko je Bufona proglasio za najveceg golmana svih vremena? Mi koji pratimo fudbal znamo da su strucnjaci, fudbaleri, selektori, novinari.. slozni da je najveci golman ikada Lav Jašin! Da je Gordon Benks vjerovatno drugi a da se oko treceg najboljeg vodi polemika (Kan, Bufon, Smajhel, Zof, Kasiljas..) hvala.