Razočaranje, "zlatni dečko" Engleske uskoro bez posla?

Autor: Stefan Matić
sreda 20.01.2021.
09:39
Izvor: Sportske.net

Čelsiju su potrebne promene.

EPA-EFE/Michael Regan / POOL
EPA-EFE/Michael Regan / POOL

Povezane vesti

Sinoć je Lester bez imalo muka savladao "plavce" rezultatom 2:0. 

Poraza će biti, ali bezidejnost u načinu igre Čelsija predstavlja mnogo veći broj. Ovo je inače bio pet poraz Lampardove ekipe u poslednjih osam mečeva Premijer lige. 

Statistika je neumoljiva. "Plavci" su pod Lampardom primili čak 50 golova na 29 gostovanja u najjačoj ligi. Možemo navesti i učinak njegovih prethodnika na istom broju mečeva. Hodle je primio 46, Gulit 45, Viali 31, Ranijeri 35, Murinjo u prvom mandatu 13, Anćeloti 29, drugi mandat "Posebnog" 27 i Konte 23 primljena gola posle 29 gostovanja. 

Lamps je ispred svoje konkurencije. Respekt prema Lampsu postoji, ipak je napravio čudo prošle sezone kada je sa "banovanim" Čelsijem stigao do četvrte pozicije i LŠ. Sada kada je imao blanko čekove za kupovinu, performanse opadaju. Deluje je da je došlo do kupovine previše igrača na istoj poziciji ili pak igrača koji ne igraju na svojoj poziciji (Verner). Po kraju meča na "King Paueru" izjavio je sledeće:

"Očekivanja u ovom klubu su velika. To je nešto što će uvek biti. Nije moja odluka da li ostajem. Neke stvari su uvek van vaše kontrole. Na to ne mogu odgovoriti", izjavio je Frenk. 

Bord je razočaran, znamo da Abramovič ne preza od promene trenera u ma kom trenutku sezone. Čelsi u nedelju igra FA kupa sa Lutonom a onda sledi sreda i duel sa Vulvsima. "Vukovi" su ih već dobili ove sezone, pitanje je šta bi se desilo ukoliko bi se taj scenario ponovio. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke