Real i CR7 nastavljaju da broje!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.12.2014.
22:35
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Real Madrida savladali su Almeriju na otvaranju 15. kola španske Primere čime su stigli do dvadesete vezane pobede u svim takmičenjima.

Beta/AP Photo/Daniel Tejedor
Beta/AP Photo/Daniel Tejedor

Povezane vesti

Krupnim koracima nastavljaju fudbaleri Real Madrida da gaze ka šampionskoj tituli u Primeri i "Ginisovom" rekordu od kojeg ih sada deli samo pet trijumfa.

Mnogo teže nego što se očekivalo slavili su izabranici Karla Anćelotija na gostovanju Almeriji na otvaranju 15. kola Primere, ali su na kraju ipak broji još jedna pobeda u nizu.

Madriđani su večeras slavili rezultatom 1:4 (1:2) ali konačan rezultat ne daje pravu sliku o onome što se dešavalo na terenu.

Golove pogledajte OVDE!

Neizvesnost po pitanju pobednika trajala je sve do 81. minuta kada je Karim Benzema nesebično asistirao Kristijanu Ronaldu a ovaj povisio na 1:3.

Almerija se sjajno držala i imala priliku da sa penala izjednači rezultat na 2:2 u 62. minutu ali je Iker Kasiljas sjajno intervenisao i sačuvao prednost gostiju.

Kasnije je Kristijano Ronaldo popravio svoj golgeterski učinak i sa nova dva gola obezbedio Real Madridu 15. pobedu u Primeri odnosno 20. u svim takmičenjima.

Večerašnji duel bio je poslednji koji je Real Madrid odigrao u Primeri u 2014. godini pošto šampion Evrope u narednim nedeljama čeka učešće na FIFA Svetskom prvenstvu klubova koje se održava u Maroku.

Što se tiče "Ginisovog" rekorda koji drži brazilska Koritiba, Real Madrid mora da veže još pet pobeda kako bi ga oborio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AdrovicEsad
Friday, 12.12.2014
23:39

Ronaldo najbolji igrač na terenu, razigrao se kao i uvek kad Real vodi, Ronaldo pokazao da i on zna da pravi asistencije kao Messi

avatar
BrutalnoIskren#7
Saturday, 13.12.2014
01:34

Taj isti Ronaldo ima vise asistencija od Mesija. Jer pored tog sto je ubedljivo najbolji strijelac, najbolji je i asistent.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 13.12.2014
01:45

pa ako pogledas podatke ronaldo je trenutno najbolji asistent primere...uz to je i najbolji strelac