Real Madrid se sa decom sutra oprašta od titule?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 08.02.2021.
12:26
Izvor: Sportske.net

Neko od mlađih igrača bi mogao dobiti priliku, ali navijači nisu oduševljeni...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Real Madrid se nalazi u ogromnom problemu pred izazovnim duelom sa Hetafeoom na domaćem terenu koji se igra u utorak od 21 sat.

Zinedin Zidan će za taj meč moći da računa na samo 13 igrača iz prvog tima, pa je ekipi priključeno sedam fudbalera iz Kastilje i još trojica iz omladinske ekipe.

I to 13, ako računamo i rovitog Iska, dok će osmorica propustiti susret sa gradskim rivalom - Odriozola, Karvahal, Serhio Ramos, Militao, Lukas Vaskez, Rodrigo i Azar koji su povređeni, ali i suspendovani Kros.

Mnogi od priključenih igrača će sasvim sigurno biti na klupi na Bernabeu, verovatno će neko od njih i dobiti priliku tokom meča, međutim navijači se plaše ishoda na kraju.

Naime, "kraljevski klub" je trenutno treći na tabeli sa sedam poena zaostatka u odnosu na Atletiko koji ima i dve utakmice zaostatka, pa bi mogao da pobegne na potencijalnih 13.

Previše i, vrlo moguće, nedostižnih 13...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Monday, 08.02.2021
15:48

13 bodova nije ništa, 5 poraza Atletika i 5 odličnih partija Realovih sudija i eto Reala na +2 u odnosu na Atletiko. Kao i u svim dosadašnjim utakmicama i protiv Hetafea će sudija biti taj koji će Realu doneti 3 boda. Ne bude li sudija isključio igrača Hetafea, svirao penal za Real i poništio čist gol Hetafea od bodova za Real naravno nema ništa.