Real u polufinalu, het-trik Ronalda, ali Nemci će grmeti na sudiju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.04.2017.
23:12
Izvor: Sportske.net

Dve velike greške sudijske trojke u večerašnjem revanšu četvrtfinala Lige šampiona bacile u senku i Ronaldov het-trik za plasman Reala u polufinale.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Posle 2:1 za Real u Minhenu, isti rezultat, ali u korist Bajerna bio je i posle večerašnjih 90 minuta igre na ''Santijago Bernabeu''.

Ipak, u produžecima, preokret Reala, za konačnih 4:2 i plasman u polufinale Lige šampiona.

Šta se dešavalo u regularnih 90 minuta čitajte OVDE, a utisak je da je Bajern žestoko oštećen u finišu, zbog neopravdanog isključenja Artura Vidala.

Prvi produžetak počeo je mirno, a onda je, posle pet minuta igre, Real počeo da pojačava pritisak. Novu priliku propustio je Ronaldo, a minut kasnije na drugoj strani opasna akcija Robena, koji je na kraju asistirao Daglasu Kosti, koji iskosa sa leve strane šutira zamalo pored gola.

Rasplamsala se borba u tim trenucima, Kasemiro je tražio penal posle jednog starta Boatenga u kaznenom prostoru Bajerna, ali je sudija Kašai ovoga puta ispravno postupio pošto je pustio da se igra nastavi.

Već u 98. minutu nova prilika za Real, Asensio je lukavo pokušao sa nekih 12 metara u bliži ugao, ali je Nojer sjajno intervenisao.

A onda, trenuci koji su prelomili meč u korist Reala, u režiji Ronalda, a delom i sudije Kašaija.

Naime, igrao se poslednji minut prvog produžetka, kada je Serhio Ramos centrirao u kazneni prostor gostiju, Ronaldo je prihvatio loptu i poslao je u mrežu, ali snimak je pokazao da se Portugalac ipak našao u ofsajdu.

 
Bilo kako bilo, Real je došao do rezultata koji ga vodi u polufinale, a u drugom produžetku, Bajernova igra se potpuno raspala.

U 110. minutu Marselo je krenuo u solo prodor, prošetao se kroz odbranu Bajerna, asistirao za Ronalda koji postiže het-trik i rešava sve dileme - 3:2.

Da to ne bude sve, pobrinuo se Asensio, koji je u 112. minutu povisio na 4:2, preciznim šutem iskosa sa desne strane, pošto je prethodno pretrčao Humelsa.

Real Madrid: Navas, Karvahal, Načo, Ramos, Marselo, Modrić, Kasemiro, Kros, Isko (Lukas Vaskez od 71.), Benzema (Asensio od 64.), Ronaldo.

Bajern: Nojer, Lam, Humels, Boateng, Alaba, Ćabi Alonso, Roben, Vidal, Tijago Alkantara, Riberi (Daglas Kosta od 71.), Levandovski (Kimih od 88.)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak