Real uputio zahtev igračima, hoće li ovo izazvati pobunu u svlačionici?

Autor: Stefan Matić
sreda 26.08.2020.
12:40
Izvor: Sportske.net

Nove 'korona' mere.

Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO
Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Povezane vesti

Primera nam se vraća za dve nedelje. Real Madrid brani titulu, ali pitanje je kakav će moral tima i ostatka stručnog štaba posle novih mera smanjenja plata zbog i dalje trajeće pandemije.

Španski ABC piše kako je igračima predloženo novo smanjenje, fudbaleri neće biti 'sami' u ovome, Perez, čelnici i ostali radnici u samom klubu će takođe imati nova smanjenja.

Cilj za ovu sezonu, pre COVID-19, je bila zarada od 822 miliona evra, Real ipak neće moći do cilja, navodno je konačni račun i do 200 miliona manji. Prvo smanjenje plata je bilo između 10 i 20 procenata, ta odluka je donešena početkom aprila.

Ipak restart lige i Lige šampiona je to smanjenje zadržalo na deset procenata, po nekim procenama trošak je smanjen na 416 miliona evra. Ostaje da se vidi kako će predlog novog smanjenja plata proći, ne samo u prvom timu Madriđana već i kod ostalih zaposlenih u klubu.

Bonus baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 27.08.2020
11:36

E što ti je pravda... Taman pokrad... ovaj, osvojiš titulu, a oni ti smanje platu. :D

avatar
Offside
Wednesday, 26.08.2020
17:57

Nemojte siriti dezinformacije!Ako ste vec preneli ovakvu neistinu prenesite i demant kluba!Nece biti novog smanjenja,ostaje ono predhodno koje je postignuto u razgovoru sa igracima!Razumem da sada treba uzdrmati i Real kada je vec Barsa uzdrmana ali ne treba siriti ovakve price koje su demantovane!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 26.08.2020
12:54

Prihod a ne zarada To su dvije razlicite stvari !