Realov "baksuz", samo jedan fudbaler učestvovao u svim porazima Zidana u La ligi!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 09.11.2020.
17:22
Izvor: Sportske.net

Iskusni defanzivac neprikosnoven po negativnim brojkama u kraljevskom klubu.

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

Iskusni brazilski fudbaler Marselo jedini je prvotimac Real Madrida koji je učestvovao u svim porazima ovoga kluba u La Ligi kada je ekipu vodio Zinedin Zidan.

Iako važi za jednog od najiskusnijih fudbalera u kraljevskom klubu i sinonim uspeha Zidana u trofejnim sezonama iza nas, statistika nije uvek naklonjena Marselu.

Bio je tu kad su se ređali uspesi, ali kao niko drugi je bio prisutan na terenu kada je Zidanov Real gubio u ligaškim mečevima.

Tako je bilo i u nedelju uveče na Mestalji gde je Real doživeo debakl od Valensije sa 4:1.

Od kada se vratio na klupu kraljevskog kluba u martu 2019, Zidan je poražen na devet mečeva u Primeri i u svim je na terenu bio Marselo.

Da podatak bude još gori, na 29 utakmica koliko je Real pod Zidanom odigrao bez Marsela ovaj klub ne nije znao za poraz.

Da li je vreme da Zidan pronađe srećnije rešenje uz levi bok?

baner tadic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 09.11.2020
20:58

Da mi vidimo koji su fudbaleri krivi za svaki poraz Reala sa magic ZiZu-om na klupi. Pa nećemo valjda da pričamo o tome kako su Čakir, Kassai, Rocchi, Kujpers, Oliver, Klatenburg, Lahoz, Manzano, Fernandez, Munuera, Bengoetxea i ostali galaktikosi pravili od Alžirca pojmaša magic ZiZu-a. I sada izdade Manzano, jedan od najboljih galaktikosa ikada i odmah kreće satanizovanje Marsela, pljuvanje po Isku, Varanu itd. A svi su odlični kada sudije okreću leđa na igranje rukama i rušenje protivničkih napadača sa leđa od strane Ramosa, Kazemira, Karvahala itd. u šesnaestercu Reala, a sviranje penala za Real kada lopta udari u rame protivničkog defanzivca u njegovom kaznenom prostoru ili kada neko mrko pogleda Vaskeza, Ramosa, Vinisijusa itd., a ovaj se izvrne na travu. Kada Munuera pokrade Barsu u sred katalonije onda je Real šampionska ekipa, sjajan tim, a Alžirac pojmaš je magic ZiZu, terminator za Katalonce i sl., a kada Manzano neće da okrene leđa rukometu i odbojci u šesnaestercu Reala onda je kriv Marselo. :D:D:D