Realov slom - Zidan izgubio svlačionicu, šta sledi?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.11.2020.
11:39
Izvor: Sportske.net

Eikipa potpuno van ritma, jednu utakmicu odigraju dobro, u prvenstvu rasipaju bodove. Zidan je ranije znao da se izvuče iz ovih situacija, a sada?

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Steže se obruč oko Zinedina Zidana. Nikako drugačije se ne može objasniti pritisak, naime, Real je ponovo izgubio kod kuće, ovoga puta od Alaveša, to je njihov treći poraz ove sezone, toliko su imali za ceo šampionat kada su osvojili titulu.

Francuz je priznao da ne zna o čemu se radi, njegova ekipa je doktor Džekil i Mister Hajd, sposobna da odigra odlično na "Meaci" i da posle toga protiv autsajdera iz Vitorije ne liči na sebe. Nema golova, dali su ih svega 16, ali zato su primili previše, ovim tempom će do kraja sezone Kurtoa biti savladao pedesetak puta, duplo više nego u prošlom šampionatu.

Zidan je, tvrde mediji izgubio svlačionicu, njegova mešanja tima su unela zlu krv. Plus neki igrači su zaokupljeni produžetkom ugovora, drugi nezadovoljni statusom jedva čekaju da napuste klub. I Zidan je tu kolateralna žrtva, tim pre što kada ne igraju Benzema i Ramos nema vođe, a priča se da je i od njih izgubio podršku.

Povrede su noćna mora. Za dva meseca bilo ih je 22, plus slučajevi Kovida, Militao, Kazemiro, Azar i Jović.

baner

Kao da Zidan preživljava celu jesen, 50 dana je bez ijednog desnog beka u timu, 98 dana bez štopera, samo se Varan drži, Militao, Načo i Ramos su odsustovali gotovo stotinak dana.

U veznom redu i nije toliko loše 44 dana, ukupno, uz bolesnog Kazemira, probleme su imali Kros, Odegard i Fede Valvetde.

U napadu haos, 70 dana bez večno povređenog Azara, protiv Alaveša se ponovo povredio, Asensio je već propustio mesec dana, Benzema je tri nedelje van, sada će se vratiti. Dodajmo i nove probleme za Jovića, koronu, 86 dana su ukupno odsustvovali njih dvojica pa je Marijano dobio šansu.

baner

Sve u svemu, loše stvari se ređaju, Real je četvrti. sedam bodova i meč manje od Sosijedada, ali ima šest bodova manje i meč više od Atletika koji deluje kao prvi kandidat za titulu. Neuspeh u prvenstvu i Ligi šampiona bi značio kraj za Zidana, u to niko ne sumnja, u stvari priča se da bi sam otišao, ovoga puta zauvek.

Ali često je bio na ivici i prošle godine se pričalo o otkazu, pa je na kraju sezonu završio na prvom mestu.

Može li ponovo da izvuče trik iz rukava...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Monday, 30.11.2020
17:38

To se lako resava. Organizujes KZŠ, kazes sta mislis o tim igracima, sta si ucinio za njih, sta oni za tebe, javno kazes sta nije dobro sa Azarom, da li je do njega ili do staff-a, pitas prvog coveka da li podrzava dva 34+ igraca koji ga buse posto hoce od tolike silne ljubavi da ucare od PSG-a maksimum sto mogu ili njega. Da se razumemo, to je skroz ok ali onda da se manu tih prica volim klub, zivim za klub itd. Mada je svojim ponasanjem prema pre svega Raulu i Kasiljasu kao decom kluba ali i Ronaldom koji je doprineo vezanim LS i ostalim trofejima mozda i zasluzio da ih driblaju igraci i da idu za parama. Mada izgleda da je to samo kod Maldinij, Gigsa, Totija, Inijeste i Cavija moguce... Ostalima ipak fura ona pesma money, money, money... u glavi. Sve ovo treba da uradi zbog sebe i da lepo predje u klub koji postuje rezultate.

avatar
Mirjevac
Monday, 30.11.2020
17:35

Nije Zidan izgubio svlavionicu, vec je izgubio pomoc sudija i pomoc Var-a, u tome je poenta! Kad Perez bude ocenio da real sve vise bude padao na rang listi, on ce opet uposliti sudije i Var i eto njima pobede! Zidan je nula od trenera, da mu nisu sudije i Var on nebi nista osvojio sa realom, to se videlo prosloj sezoni i pocetkom ove sezone, sudije du zajedno sa Varom pomogle da Real bude prvi sa namestanjem! Docice jednom kraj i tom kriminalnom Realu i Perezu!

avatar
Badr Hari
Monday, 30.11.2020
16:26

Naravno da moze, a sve sto moze to i hoce. Jeste i prosle sezone pre korona pauze bio na ivici otkaza, a onda su nakon restarta uz skripu guma krenuli Lahoz, Manzano, Fernandez, Munuera i ostali galaktikosi da pljackaju Realove protivnike, a i Barsu. Tako su ponovo Alzirca pojmasa pretvorili u magic ZiZu-a, a Real je dodao u vitrine jos jedan opljackani trofej.

Da Barsa nije ovoliko losa i da se sada nalazi na mestu Atletika na tabeli krenule bi Realove sudije odavno u ozbiljnije pljackaske pohode. Ovako su sudijama pokrali samo 50% utakmica, a gle cuda upravo su ih toliko i dobili. :D

avatar
Amalainter
Monday, 30.11.2020
15:18

Nije Real odigrao u opste dobro protiv Intera..Inter je igrao kao drugoligas a i sudija malo dodao.....malo vise..

avatar
Inter Milan
Tuesday, 01.12.2020
01:11

Inter jako loše, ali nekada ne možeš bolje nego što ti protivnik (u ovom slučaju sudija) dozvoli. Sudija je malkice dodao... zapravo malo više... a kada malo bolje pogledaš pokrao nas je. A kada još malo bolje pogledaš brutalno nas je opljačkao.

avatar
Bádr Hari
Monday, 30.11.2020
14:55

Kako bi ih moj idol Messi uništio samo eto nije mu bio dan kao protiv Osasune da postigne ključan gol za 4-0.😂