Realu se u Ronaldovoj eri OVO nikada nije desilo!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.10.2018.
23:20
Izvor: Sportske.net

Ne radi se o porazu u Moskvi, reč je o negativnom nizu koji je Lapotegijev tim napravio na poslednja tri meča.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Najveće iznenađenje večerašnjeg programa u Ligi šampiona napravila je ekipa CSKA iz Moskve koja je kao domaćin savladala aktuelnog šampiona Evrope.

Golom Nikole Vlašića u drugom minutu susreta "Armejci" su slavili veliku pobedu, a Real Madrid nastavio negativan niz.

Šampion Evrope vezao je tri meča bez pobede, a na dve od poslednje tri utakmice Real Madrid je doživeo poraz. Kada tome dodate podatak da Lapotegijev tim nije uspeo da postigne gol za 270 minuta igre jasno je da se "Kraljevski klub" nalazi u svojevrsnoj krizi.

Zanimljiv je podatak da Real Madrid u vreme dok je Kristijano Ronaldo igrao za "Kraljevski klub" NIKADA nije vezao tri meča bez postignutog gola!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BloodY RippeR
Wednesday, 03.10.2018
08:35

Ma dajte bre iako sam navijac Barse ovo je smesno da ovako pricate. Pa juce samo nisu imali 4 standardna igraca i pitanje je kakva je uigranost bila. A nemoze se reci da Real nije izdominirao vec samo da ima je nedostajala malo sreca. Pa ni Ronaldo prosle god nije dao ni jedan gol u prvenstvu u prvih koliko bese 8-10 utakmica pa sta sad. Jednostavno rano je za price ali da prosle godine nije funkcionisao ostatak tima u tim utakmicama sad se nebi pricalo kako se ovo bas njemu nije nikad desilo. Dizete mu neku bespotrebnu cenu koju nije zasluzio sam vec ceo Real iz proslih sezona.

avatar
conecorleoneRM
Wednesday, 03.10.2018
05:34

Naravno da nije kad u timu imas klasu u napadu koji moze da izmisli gol a ovo je sad sve na misice i bukvalno od ubedljivo najjace ekipe prosle sezone Real je spao da nije u top 5,6. Liverpul,SIti,Psz,Juve,Bajern pa tek onda Real. Sramota kako tone svetski prvak. Lopetegi krs trener!

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 03.10.2018
01:21

Lopetegi je jos jedan u nizu trenera koji nemaju hrabrosti da promeni nesto! Ceo svet vidi da Benzema vise nije ni za rezervnu ekipu ali opet svaku ali bas svaku utakmicu pocinje u prvoj postavi. Izlaze na teren toliko neozbiljno kao da protivnik po nekim pravilima ne moze da im da gol u prvih 10 minuta. Nije mi jasno kako profesionalci ne znaju da reaguju kada vide da im ide lose... Lopetegi mi nikako ne uliva poverenje od starta sezone, mislim da nije sposoban da vodi veci klub od Porta... nadam se da gresim ali tako stoje stvari posle ovih 2 meseca.

avatar
Di Stéfano
Wednesday, 03.10.2018
00:32

Lopetegi nije jednostavno trener za Real i to je to.Kad ti i sa ovakvom ekipom ne mozes da pobedis CSKA onda nemas ti sta da trazis tu.

avatar
GoHard
Wednesday, 03.10.2018
00:17

Dovesti napadaca tipa Kavani, Realu to fali vise nego leba.

avatar
Oldboy
Wednesday, 03.10.2018
00:10

Gladiatore hejteru, gde si?

avatar
Badr Hari
Tuesday, 02.10.2018
23:45

Hehe, kao što rekoh ništa bez njega. :D On bi ovo rešio jednim dive-om i golom iz penala i golom iz ofsajda nakon faula u napadu. Ovi hteli da igraju fudbal, pa nadigrali CSKA ko što nikog ni blizu nisu u proteklih 5-6 godina, ali... sreća okrenula leđa, sudije takođe. Dobrodošli u svet fudbala u kome se svakome može desiti da potpuno ubije protivnika, da ima posed lopte 90%, da šutira u gol 25 puta, da potrefi 2-3 prečke/ stative itd., a ne samo Barsi. :D

avatar
Boixos_Nois
Tuesday, 02.10.2018
23:37

Ako im je za utjehu i Barsa bi mogla sutra ispisati svoju negativu istoriju :D Zadnji puta kada nisu ostvarili pobjedu 4 utakmice zaredom se desilo prije 9 godina sa Gvardiolom kada nisu pobjedili Betis, Espanjol, Lion, Atletiko i Majorku tj. čak 5 utakmica zaredom. Poslije toga Barselona više nikad nije vezala više od 3 utakmice bez pobjede, a to bi se moglo sutra desiti :D

avatar
Stefoon
Tuesday, 02.10.2018
23:51

DESICE se sigurno

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 02.10.2018
23:34

Magistar fudbala Benzema...u jednoj utakmici postigne gol i onda ga nema cele sezone...ocigledno ima neku jaku vezu jer je standardan kod svih trenera