Recept za Balotelija, olupaš ga o zid ili zakačiš za čiviluk, Kapelo je to već radio?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 16.12.2018.
13:37
Izvor: Sportske.net

Možda bi ga to promenilo, slavni Italijan je navodno rešavao tako stvari u Realovoj svlačionici, a i Dunga je to učinio saigraču...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Patrik Vijeira je priznao da bi lako rešio stvari sa Balotelijem, tako što bi ga olupao o zid.

"Ne mogu međutim to da uradim, jer sam trener, a ne igrač. Zakačio bih ga za čiviluk da visi kao kaput", objasnio je legendarni fudbaler, sada trener Nice.

"Ali, sada moram da razmislim dva puta pre nego što kažem nešto, da ne bih zažalio, pokušavam sa konstruktivnim komentarima, dodao je nekadašnji kapiten Arsenala.

Međutim, razgovor ne pomaže.

Baloteli je polomio staklo na svlačionici kada je zamenjen protiv Nima i odbio da počisti staklo, a na poluvremenu protiv Gengana je išetao tokom Vijerinog govora i kritike igrača, jer mu se išlo u toalet.

Da trener zakači igrača na čiviluk ne bi bilo prvi put, ako je suditi po nekim pričama, Kapelo je to radio u svojoj karijeri, priča se da je žrtva bio jedan hrvatski igrač, a kapiten Brazila Dunga je zakačio Kafua za čiviluk pred Mundijal 1994. na kome su Brazilci trijumfovali.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Sunday, 16.12.2018
16:42

Kod nas to rade drugačije. Uprava organizuje neke "fine" momke koji upadnu na trening ili u svlačionicu, šamaraju igrače, a svi se prave kao da nemaju veze sa tim.

avatar
Mangus
Sunday, 16.12.2018
14:42

Eh, gatuzo ne bi imao taj problem. Samo bi ga izdevetao i zavrsio pricu