Remi u derbiju, Juve hladi šampanjac!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 02.03.2015.
22:52
Izvor: Sportske.net

Juventus dominirao u većem delu meča, poveo prelepim golom Teveza, Roma kasno počela da igra fudbal, tek u poslednjih 15-tak minuta. Na kraju 1:1, ostaje velikih +9, miriše na četvrtu titulu u nizu za "Bjankonere"!

Beta/AP Photo/ Massimo Pinca
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Od prvog minuta se videlo da Roma nema nikakvu ideju. Iako bez Pirla i Pogbe, Juve je dominirao na sredini, sevale su kontre, u jednoj situaciji Manolas umalo nije postigao autogol. Vredelo je, da nije zahvatio loptu, Morata bi verovatno doveo goste do prednosti.

Bilo je još par opasnijih situacija pred golom De Sanktisa, ali je bilo jasno da "Bjankoneri" igraju koliko im je dovoljno protiv nemoćnog domaćina.

U drugom poluvremenu ista slika, Juve mnogo opasniji, Bufon se dosađivao, Vidal promašio najbolju priliku.

A onda, kontra Juventusa, Torosidis je uklizao Vidalu sa leđa, drugi žuti i slobodnjak za Juve sa 18 metara.

Roma ostaje sa desetoricom. Nema Pirla, tu je Tevez, Argentinac prelepim golom dovodi Juventus do zaslužene prednosti.

Tek tada je Roma zaigrala fudbal, Manolas je imao šansu, prva intervencija Bufona ove večeri.

I onda Roma desetak minuta pre kraja uspeva da izjednači Keita je dobro skočio na drugoj stativi, na kraju je Markisio sproveo loptu u mrežu 1:1.

Tek tada je Roma počela da igra fudbal, bila bolji rival, iako sa igračem manje, nesigurnost se uvukla u redove gostiju, da li su prerano počeli da slave?

Roma ipak nije uspela da ugrozi Bufona, na kraju 1:1, kao da se domaćin kasno setio da igra fudbal, Juve ostaje na +9, večeras su i pored toga što su ispustili pobedu napravili veliki korak ka tituli.

Golove možete videti ovde.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke