Reprezentativac Srbije otkrio, u sebe ulaže 30 hiljada evra svake sezone!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 21.03.2022.
12:16
Izvor: Sportske.net

U pitanju su stvari vezane za fizički i fudbalski napredak.

 EPA-EFE/Andreas Hillergren SWEDEN OUT
EPA-EFE/Andreas Hillergren SWEDEN OUT

Povezane vesti

Povremeni reprezentativac Srbije Veljko Birmančević ima priliku da sa Malmeom osvoji još jedan trofej.

Nakon titule prvaka Švedske, na programu je nacionalni kup te zemlje u kojem se 26. marta sastaju Malme i Hamarbi.

Govoreći za švedske medije, nekadašnji fudbaler Čukaričkog otkrio je da u sebe ulaže skoro 30 hiljada evra godišnje (300 hiljada švedskih kruna), kako bi postigao optimalnu formu.

"Ulažem u sebe 300.000 kruna godišnje da bih bio bolji fudbaler. Fudbal je moj život, želim da budem igrač top nivoa i zato ulažem u svoj razvoj. Na primer, kupujem sve što je potrebno da bi moje telo bilo bolje. Imam dodatnog, individualnog trenera kojeg plaćam, a imam i mašine koje mi pomažu da se brže oporavim. Mogu da vam otkrijem da sam dva dana pre utakmicu Kupa sa AIK-om imao problem sa prednjim delom butine. Onda sam radio vežbe sa mojim trenerom i bez problema sam izdržao svih 120 minuta. Osećam da vredi tako uložiti u sebe.

Moj trener radi sa mnogo velikih imena u svetu fudbala. Komuniciramo gotovo svakodnevno. Dobijem od njega programe pre i posle utakmica. Njemu pripadaju velike zasluge za moj razvoj. On je iz Srbije i sa njim sarađujem tri godine", otkrio je Birmančević.

Krilni napadač privukao je pažnju na sebe odličnim igrama otkako je marta prošle godine stigao u Malme za koji je do sada odigrao 43 utakmice.

Postigao je 17 golova i na to dodao još osam asistencija u svim takmičenjima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke