Rešenje za Arsenalove probleme? Dvojac se vratio treninzima

Autor: Nikola Miloradović
sreda 18.09.2019.
16:16
Izvor: Sportske.net

Dobre vesti za "Tobdžije".

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Još uvek se priča o remiju Arsenala i Votforda, "Tobdžije" su vodile sa 2:0 na poluvremenu, na kraju su jedva izvuklu bod na "Vikaridžu".

Kiksevi štoper ekipe iz Severnog Londona su obeležili susret, Sokratis je poklonio loptu rivalu u svom kaznenom prostoru kod prvog gola, David Luiz je potom srušio Perejru u svom kaznenom prostoru, te je dao priliku Argentincu da pogodi sa kreča, što je ovaj i uradio.

Problemi u zadnjoj liniju su boljka "Gunera" već par sezone, izgleda da ih ni dolazak Davida Luiza neće rešiti, a u moru loših vesti, Emeriju su stigle i dobre.

Naime, punim treninzima sa prvim timom vratili su se Ektor Beljerin i novajlija Kijeran Tirni.

Španac je minule sezone doživeo tešku povredu kolena, dok je Škot povređen stigao ovog leta iz Seltika za oko 25 miliona evra.

Tako bi dvojac uskoro mogao da se nađe i na terenu, videćemo da li će pomoći problematičnoj zadnjoj liniji "Gunera", Emeri mora da pronađe rešenje, kako se sve više šuška da mu je pozicija u klubu pod znakom pitanja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 18.09.2019
17:17

Pa stoperi su na udaru,ni 5 bekova ne moze popraviti to sto urade stoperi.A i zadnji vezni je kritican,ne znam koja je uloga Dzake u klubu.Osim sto kao zadnji vezni lomi protivnika za zuti a retko kad oduzima lopte.

avatar
Henrymne
Wednesday, 18.09.2019
17:00

Nema on problema sa bekovima nego stoperima. Tako da ne znam kako ce ovo da rijesi problem. I vezni red pogotovu zadnji vezni tu je problem najveci. Oni su ti koji treba da zatvaraju i onemoguce protivniku da uputi preko 30 suteva .

avatar
NikkiCFC
Thursday, 19.09.2019
15:08

Po meni Toreira je vas najbolji vezni i mora da bude starter. Ovi bekovi ce vas dosta popraviti a za stopere ne znam? Holding?

avatar
Azrael
Saturday, 21.09.2019
14:04

Kako nema problem sa bekovima?
Pa Kolasinca i AMN-a probijaju kao od sale.