Rešeno - Mesi bi oteo titulu Juventusu i Ronaldu u Italiji!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.12.2018.
12:56
Izvor: Sportske.net

Tako kaže analiza, a dobro je poznato da ne postoji realna simulacija.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

I dalje je svuda vest da je Ronaldo bacio rukavicu Mesiju, da ga je pozvao da mu se pridruži u Seriji A, da odmere snage kao u Španiji.

Jasno, to se neće desiti, ali su na dobru ideju došli ljudi iz Fudbal Menadžera koji su za ovu sezonu "odveli" Mesija u Napoli koji je najbliži po kvalitetu Juventusu.

Evo šta se desilo u online simulaciji.

Naravno, dva tima su se borila za titulu, ali je Napoli (kao u stvarnosti) ispao na jesen u Ligi šampiona. To im je dalo prednost u prvenstvu, Juve je morao da igra na dva fronta, pa je na kraju izgubio titulu, Napolitanci su imali tri boda više.

Juve nije uzeo ni Ligu šampiona, ispali su u polufinalu od Sitija.

Ako je za neku utehu Ronaldu, on je igrao mnogo bolju sezonu od Mesija, dao je 33 gola, imao 20 asistencija, dok je Mesi imao 15 golova i isto toliko asistencija.



Ali, i jedan i drugi su po 16 puta proglašeni za igrača meča, prosečna ocena Ronalda je bila veća nego Mesijeva, no to bi mu bila slaba uteha.

U ovoj simulaciji bi Inter bio treći kao i sada, a zanimljivo da bi u Ligu šampiona otišao Torino, umesto Milana, koji bi završio peti, ispred Lacija, Fiorentine i Rome.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skoljka
Saturday, 15.12.2018
08:44

Haha Ronaldo i vise golova i vise asistencija, ma sta mi naprica.

avatar
Real/Partizan
Saturday, 15.12.2018
05:03

Hhahahahahhahaha, ne bi se snasao nigde zato ce ostati u Barseloni, pokazao se u Argentini dosta mu je :D

avatar
Dragan Jelena
Saturday, 15.12.2018
01:17

Xaxaxaxaxa....koje nebuloze ovu simulaciju mora da je pravio neki Napolitanac xaxaxa...smesno....

avatar
NikkiCFC
Friday, 14.12.2018
21:42

Zato je to igrica, bas bi Mesi mogao nesto sa Napolijem. I ja sam poceo pre neki dan prvi put posle 6,7 godina da igram FM sa zeljom da prodam Vilijana jer vidim da u stvarnosti to nije moguce medjutim nije ni ovde :D Ponudis ga svim timovima, trazim samo 25m i niko ga nece. A cak se i on ne buni sto je u U23 timu :D

avatar
Badr Hari
Friday, 14.12.2018
15:40

U daki-conecorleone-el clasico leyendas simulaciji Messi bi u Seriji A prop'o k'o u PL, ne bi mogao da se sastavi sa loptom, sudarao bi se sa saigračima i stativama, a golove bi davao samo kada ga neko pogodi loptom pa se slučajno odbije u gol. Ipak je njihova simulacija mnogo realnija, tim pre što 'svi mi znamo' da je Messi 'veštački' (genetski) napravljen da bi se uklopio u 'tikataka' sistem igre Barse (naročito dominantan u poslednjih 5 godina) i to samo zahvaljujući Xavi-ju i Iniesti, bez kojih bi Messi bio ispodprosečan fudbaler i u Barsi. :D

avatar
conecorleone
Friday, 14.12.2018
15:15

To da bi Napli ispao u ls je sigurno jer Mesi ni sa ovakvom Barselonom koja ulaze 200 miliona po prelaznom roku ne moze dalje od cetvrtfinala :D

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 14.12.2018
14:28

sad ce hari da ostavi strucan komentar