Rezultat ne govori tako, ali Atletiko je razbio Valensiju!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 25.10.2015.
22:21
Izvor: Sportske.net

Ekipe koje ove godine igraju u Ligi šampiona ukrstile su koplja u okviru 9. kola Primere, a Atletiko je na kraju sasvim zasluženo slavio pobedu.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Ekipa Dijega Simeonea danas je sasvim zasluženo slavila protiv Valensije u derbiju devetog kola Primere rezultatom 2:1 (2:0).

Sve konce igre u svojim rukama držala je ekipa Atletiko Madrida, bili su dosta bolji rival danas, ali su donekle strepeli u drugom poluvremenu pošto je Valensija stigla na gol zaostatka.

Igrao se 32. minut kada je Atletiko Madrid došao do prednosti. Bila je to velika greška odbrane Valensije, Džekson Martinez je to najbolje iskoristio i konačno postigao gol za 1:0.

Samo 8 minuta kasnije novi gol u mreži Domeneka, ali je ovoga puta egzekutor bio Karasko nakon sjajnog prodora po levoj strani. Ušao je u sredinu, namestio se sjajno, opalio po lopti u poslao je u donji desni ugao golmana Valensije koji ni sada nije mogao da učini ništa više nego da izvadi loptu iz mreže.

Sve je mirisalo na pobedu Atletika u tim trenucima, na odmor se otišlo sa dva gola razlike.

Moglo je da bude veoma ubedljivo da je Grizman pogodio nakon jedne dobre akcije Karaska, a na drugoj strani konačno šansa za Valensiju.

Nakon jednog starta Dijega Godina sudija je dosudio diskutabilan penal, a Pako Alkaser ga je lagano realizovao. Bio je ovo prvi šut u okvir gola Valensije.

Do kraja meča bez većih uzbuđenja na obe strane, Dijego Simeone je stručnjak da sačuva ovakvu prednost, pa domaći tim slavi nova tri boda.

Atletiko ima dva boda manje od Reala i Barselone, nalazi se na trećem mestu, dok je Valensija nakon ovog kola pala na deveto.

Golove sa ovog meča pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Enciklopedija
Monday, 26.10.2015
12:59

Uskoro krece lov na Simeonea..Murinju malo ostalo vremena,za Inter je igrao verujem da bi ga i trenirao,a vidimo kako je krenulo nece jos dugo Mancini,Mihajlovic isto..Mada ne verujem da bi trenirao Milan...A jos ima i otkupnu klauzulu u u ugovoru sa Atletikom..

avatar
AtleticoDeMadrid
Monday, 26.10.2015
01:32

Bravo momci, odlicna utakmica, iako je rezultat trebao biti ubedljiviji, penal za Valensiju nepostojeci, ali nema veze, imamo najjacu klupu u ligi to je sigurno, svi su se odlicno uklopili u ekipu. Gazimo daljeee!

avatar
Monday, 26.10.2015
00:56

Valensiaj mora da se konsoliduje, odbrana mora da se uigra, ocekivao sma da ce to biti mnogo bolje, ali oni su pogubljeni totalno, nisam bas gledao utakmicu jer sam pratio F1 ali iz dosada prikazanog, oni ne igraju na ocekivanom nivou, bar da zadrze ekipu pa ce za sezonu dve biti mnogo konkurentniji vlo mald sastav jedan od najmladjih u evropi koji gadja neki uspeh u najjacim ligama.

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 26.10.2015
00:12

Dok Valensija ne uigra odbranu i dok se ne oporavi Abdenur, nema sanse sa jacim ekipama, nazalost, mnogo je ovo mlada ekipa, jos mladja nego li prosle godine, iako su svi nosioci sem Otamendija tu od prosle godine, realno je borba za 4 mesto sa Seviljom i Viljarealom i prolaz u narednu rundu Lige sampiona, za vise treba da se desi cudo, ali potencijal je tu, vamos Valencia...

avatar
tino24
Monday, 26.10.2015
09:17

Valenciji treba trener koji ce izvuc nesto iz ovih igraca..imamo super Talentovanu ekipu ali je Nuno bezidejan i nema nacina da motivise ekipu..bez razloga je poslao Negreda i De Paula na trivini

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 26.10.2015
13:50

Povredjeni su Negredo i De Paulu, a i Alkaser i Andreas Gomes su po meni vise za prvi tim u odnosu na ovu dvojicu... problem je odbrana da se uigra, jer svaku utakmicu je menjao igrace u zadnjoj liniji, tako ne moze, ali povrede su primorale na to...

avatar
AdrovicEsad
Sunday, 25.10.2015
23:36

Koja ekipa iz Madrida igra ljepsi fudbal Real ili Atletiko?

avatar
ujka Vanja
Sunday, 25.10.2015
23:40
avatar
AdrovicEsad
Monday, 26.10.2015
14:39

Dobar odgovor, zalosno zvuci Atletiko

avatar
Madridista
Sunday, 25.10.2015
23:45

Koja ekipa izvan Madrida igra ljepsi fudbal Selta ili barselona?

avatar
Sunday, 25.10.2015
23:28

Шта ја рекох ? Џексону Мартинезу само треба пружити шансу, он враћа дупло!