"Riđi princ" dao svoj sud - "Bruna nema u velikim utakmicama!"

Autor: Stefan Matić
nedelja 31.01.2021.
21:00
Izvor: Sportske.net

Da li Portugalac zataji kad je najpotrebniji?

EPA-EFE/Shaun Botterill
EPA-EFE/Shaun Botterill

Povezane vesti

Mančester Junajted je odigrao još jedan razočaravajući derbi za svoje navijače. Solskjerov tim nije uspeo sinoć da salvada kadrovski oslabljeni Arsenal, golova nije bilo na "Emirajtsu". Što i nije čudno u Junajtedovim derbijima ove sezone. 

Pobeda i dalje nema kada se igra sa rivala iz "velike šestorke". Totenhem je slavio sa 6:1, onda je usledio Čelsi (0:0), poraz od Arsenala na "Old Trafordu", 0:0 sa Sitijem, poraz od "građana" 0:2 u Karabao kupu, zatim 0:0 sa Liverpulom u PL. Usledila je pobeda nad najvećim rivalom u FA kupu 3:2, a onda još jedna nula koju smo videli večeras. 

Junajted je imao poziciju lidera, ali to je bilo kratkog daha. Siti je današnjom pobedom pobegao na tri boda razlike uz utakmicu manje. Bruno već pet utakmica nema gola u Premijer ligi, Pol Skols smatra da se lider Junajteda "izgubi" kada se igra sa timovima iz velike šestorke.

"Deluje da Junajted ne može dobiti te utakmice. Kada se mučite protiv Šefilda pre neku noć, pobede vas i onda dođete na veliku utakmicu, prosto ne mogu da dobiju. Ne mogu da pronađu način za pobedu. Bruno Fernandeš je bio razočarenje u svakoj od njih. Ima odlične brojeve, odlične asistencije i golove. U poslednjih pet utakmica protiv velikih tima on nema niti gol niti asistenciju. Zabrinjavajuće i zato je Junajted tu gde jeste. U dobroj su poziciji, ali niko ne veruje da imaju poziciju 'ovaj tim može osvojiti ligu'"

"Arsenal nije bio pretnja napred, nisu imali Saku, Obamejanga. Junajted ne radi dovoljno kako bi dobio ove velike utakmice. Ne idu doboljno napred i nemaju želju da ih dobiju i da osvoje ligu", izjavio je Skols za engleske medije. 

Junajted poteru za Sitijem nastavljaju već kroz dva dana, ugostiće Sautempton koji je vezao tri neuspeha. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 01.02.2021
16:13

Прошле године било обрнуто. На великим утакмицама знали да одиграју а на мањим мучење.