Robi preuzima Sloveniju?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.10.2017.
15:58
Izvor: Sportske.net

Slovenački mediji prenose da se bivši fudbaler i trener Crvene zvezde nalazi blizu preuzimanja reprezentacije te zemlje.

Epa/Ronald Wittek
Epa/Ronald Wittek

Povezane vesti

Reprezentacija Slovenije propustiće drugo uzastopno Svetsko prvenstvo, pošto je kvalifikacije završila kao četvrta u Grupi F iza Engleske, Slovačke i Škotske.

Odmah nakon poslednje utakmice koju su Slovenci odigrali u kvalifikacijama na izmaku Srećko Katanec je napustio selektorsku poziciju, a izgleda da čelnici tamošnjeg fudbalskog saveza ne gube vreme kada je potraga za njegovim naslednikom u pitanju.

Slovenački mediji danas izveštavaju o tome da je Robert Prosinečki prvi pik za novog selektora, a neki čak navode da se bivši fudbaler i trener Crvene zvezde nalazi pred potpisom.

Hrvatski stručnjak predvodio je u prethodna dva kvalifikaciona ciklusa reprezentaciju Azerbejdžana ali nije uspeo da napravi značajniji uspeh sa tom selekcijom i sve su prilike da neće biti novog produžetka ugovora.

To otvara prostor Slovencima koji će u sledećem kvalifikacionom ciklusu pokušati da iskoriste promenu formata Evropskog prvenstva i da se posle 20 godina plasiraju na kontinentalnu smotru.

Da li će ih na tom putu predvoditi Robert Prosinečki moglo bi da bude poznato u danima koji slede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke