Rodžers: "Real najbolji, Ronaldo najbolji, ali možemo do dobrog rezultata"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.11.2014.
20:31
Izvor: Beta

Optimista je trener Liverpula pred meč na stadionu Reala...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Trener fudbalera Liverpula Brendan Rodžers rekao je danas da veruje da njegova ekipa može da napravi dobar rezultat protiv Real Madrida u Ligi šampiona.

"Poštujemo protivnika. Oni su verovatno najbolji tim na svetu u ovom trenutku... Ali ukoliko mi pronađemo prodornost i brzinu, koju smo imali prošle sezone, onda možemo da se suprotstavimo svakoj ekipi na svetu, pa tako i Realu. Daćemo sve od sebe i verujemo da možemo do dobrog rezultata", rekao je Rodžers, a prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Madridjani su poslednji poraz zabeležili u septembru, a od tada su upisali čak 11 trijumfa u svim takmičenjima.

Trener Liverpula je ocenio da je serija dobrih rezultata Real Madrida "impresivna" i dodao da najveća opasnost njegovoj ekipi preti od Kristijana Ronalda.

"Ronaldo je verovatno najbolji igrač na svetu... Sigurno nam od njega preti najveća opasnost. Nadam se da sutra neće biti raspoložen i da neće postići gol. Real ima i mnogo drugih velikih igrača... Poseduju timski rad i od svakoga preti opasnost", rekao je Rodžers.

Real Madrid sutra od 20.45 na svom terenu igra protiv Liverpula utakmicu četvrtog kola Grupe B u Ligi šampiona.

"Kraljevski klub" je u prošlom kolu na Enfildu pobedio sa 3:0 i nalazi se na prvom mestu na tabeli sa maksimalnih devet bodova. Liverpul je treći sa tri boda, koliko imaju i drugoplasirani Ludogorec i poslednji Bazel.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke