Rodžersova statistika - Šta bi bilo da ne "spava" u prvom delu?

Autor: Dragan Milosavljević
nedelja 01.03.2015.
22:35
Izvor: Sportske.net

Sudeći po ovoj zanimljivoj statistici trener Liverpula Brendan Rodžers kao da "prespava" prvi deo prvenstva poslednje 3 sezone.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula su u sjajnoj formi i kada se gledaju mečevi odigrani u novoj godini "Crveni" su u najboljoj formi.

U derbiju 27. kola Premijer lige oni su savladali branioca titule Mančester Siti sjajnim golovima Hendersona i Kutinja. Gotovo indetične "bombe" su uputili obojica koje su završile iza leđa nemoćnog Harta.

Jedini gol za goste je postigao Edin Džeko posle sjajnog proigravanja Serhia Aguera.

Ovom pobedom fudbaleri Liverpula su prosto "ugurali" titulu u ruke Murinju iako im je on prošle godine istu "oteo".



Kada se uzmu u obzir statisički podaci ovakva igra Liverpula u nastavku sezone ne treba uopšte da čudi ljubitelje Liverpula.

Pogledajte zanimljivu statistiku koja krasi igru ekipe Brendana Rodžersa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kralj Stiven
Monday, 02.03.2015
00:13

Verovatno bi se borili za titulu i ove sezone.U zadnjih 5 kola igrali smo sa Vest Hemom,Evertonom,Totenhemom,Sotonom i Sitijem i uzeli smo 13/15 bodova sto dovoljno govori u kakvoj smo formi.Mislim da bi mogli da zavrsimo na 3 mestu mozda i na 2 ko zna,ali to ce biti mnogo teska misija.Top 4 je cilj uz trofej FA kupa YNWA !

avatar
Slaven CFC
Monday, 02.03.2015
00:50

ako ovako nastavite,ulazite u top3 100%,zasluzujete to.Hvala sto ste unistili City, u srijedu da ovjerimo prednost na +8 pa da nas Bog vidi :D

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 02.03.2015
02:28

narednih 10 kolanLiverpool (Burnley,Swansea,Manchester,Arsenal,Newcastle,Hull,WBA,QPR,Chelsea,Criystal Palace,StokenManchester(Newcastle,Tottenham,Liverpool,A.Villa,City,Chelsea,Everton,WBA,Crystal Palace,Arsenal,Hull)....nArsenal (QPR.West Ham,Newcastle,Liverpool,Burbley,Sunderland,Chelsea,Hull,Swansea,United,Wba)nnArsenal i Liverpool imaju po 3 jaka tima dok Manchester United ima 5, mislim da ce top 4 odlucivati mec 37kola Arsenal Manchester