Roma mogla da dovede zvezdu Reala, agent potvrdio

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 19.09.2018.
23:58
Izvor: Sportske.net

On će na početku utakmice biti na klupi, a možda bi bio starter da se odlučio za Romu.

Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis
Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis

Povezane vesti

Večeras će snage odmeriti Real Madrid i Roma, iako svi očekuju rutinsku pobedu Madriđana, "Vučica" je prošle sezone pokazala da nije lak protivnik i čak stigla do polufinala ovog takmičenja.

Marko Asensio je jedna od mnogih zvezda u timu Reala, a pred večerašnji okršaj ova dva tima, njegov agent je potvrdio da je Roma bila zainteresovana za ovog mladog krilnog napadača pre nekoliko godina.

"Tačno je, Roma je želela Asensija pre Reala, ja sam išao u Rim kako bi razgovarao o mogućem prelasku. Presrećan sam zbog komplimenata koje je Di Frančesko uputio mom igraču. Da li Roma može da ponovi ono što je učinila prošle sezone u ovom takmičenju? Kada je fudbal u pitanju, sve je moguće", rekao je agent Marka Asensija.

Asensio je nastupao za Majorku, igrao je odlično iako je bio vrlo mlad i odmah je privukao pažnju mnogih velikana. Roma je bila jedan od brojnih klubova koji su želeli ovog krilnog napadača, ali kada je Real uputio poziv, svi su ispali iz trke.

Dvadesetdvogodišnji igrač je u Madrid stigao 2014. godine za 3,9 miliona evra, a potpisao je šestogodišnji ugovor. Prošle sezone je pokazao da je spreman za velika dela, a ove sezone se od njega očekuje još više, pogotovo nakon odlaska Kristijana Ronalda.

Privukao je pažnju celog sveta u prošlogodišnjem superkupu Španije, kada je bukvalno sam uništio Barselonu, a i nedavno je za Španiju odigrao jedan fantastičan meč i dominirao u duelu protiv vicešampiona sveta, Hrvatske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
conecorleoneRM
Thursday, 20.09.2018
01:12

A onaj potez kad je u stilu Zizua prosao i pogled u drugu stranu kao nekad Ronaldinjo,steta sto nije zavrsilo u golu.Asensio ima 22 godine i kroz par godina moze jos veci kvalitet i klasu,ocekujem dosta bomba golova od njega,driblinge kao danas. Sve u svemu Real pokazuje kako se posluje i kako se dovodi klasa igrac za male pare.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 20.09.2018
00:59

Sad su svi mogli ali niko nije. Asensio je jedan od najboljih transfera koje je Real napravio, verovatno u istoriji kluba.