Roma nije samo Toti!

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 02.10.2014.
20:20
Izvor: Sportske.net

Đorđo Kjelini, stub odbrane Juventusa, smatra da je njihov najveći rival za titulu Roma mnogo više od samog Totija, koji je svakako legenda kluba i italijanskog fudbala.

Beta/AP Photo/Francois Xavier Marit, pool
Beta/AP Photo/Francois Xavier Marit, pool

Povezane vesti

Roma i Juve su furiozno startovali, baš kao i prošle sezone i čini se da nijedan drugi tim u ligi ne može ni blizu da se meri sa njima.

Toti je napunio naslovnice ove nedelje, kada je protiv Mančester Sitija postigao gol i tako postao najstariji strelac u istoriji Lige šampiona, ali u Juventusu su svesni da njihov najveći rival ima veoma snažan tim, i da nije samo legenda kluba Toti onaj koji im pravi probleme u trci za titulu, a i narednom derbi meču koji igraju u nedelju.

"Imam veliko poštovanje za ekipu Rome. Oni koji ne prate italijanski fudbal i tu ekipu puno sigurno znaju za Totija, i misle da je to - to, ali mi znamo da nije.

Roma je puno više od toga
", istakao je Kjelini.

Kjelini smatra da će nedeljni duel biti pravi derbi.

"Očekujem veoma izjednačenu utakmicu, tvrdu, detalji će odlučiti. Mislim da imamo ono što je potrebno da ih savladamo, ali i oni imaju puno kvaliteta, igrače koji jednim potezom mogu da reše meč", smatra Kjelini.

Italijanski reprezentativac ističe da ishod derbija neće biti ključan u borbi za titulu, ali naravno da očekuje pobedu svog tima.

"Nadam se da ćemo uspeti da trijumfujemo. Neće biti odlučujuće u borbi za titulu, ali svakako nam može značiti", rekao je Kjelini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke