Ronaldo: "Možemo još bolje!"

Autor: Janko Glavonjić
subota 27.12.2014.
23:04
Izvor: Sportske.net

Kristijano Ronaldo je, gledajući godinu koja se polako završava, izrazio uverenje da će sledeća godina za njega i Real biti još bolja!

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Fantastična godina je iza Ronalda. Portugalac je postigao 56 golova za Real u ovoj sezoni za sada, osvojio Ligu šampiona, i glavni je kandidat za Zlatnu loptu, koju je osvojio i prošle godine.

Real trenutno melje sve pred sobom, osvojili su i Svetsko prvenstvo za klubove, iako Ronaldo nije postigao gol u finalu, bio je jedan od najboljih igrača.

"Želim i očekujem da 2015. bude još bolja od 2014. Real Madrid i ja uvek stremimo najvećim visinama, uvek idemo na sve trofeje i nadam se da ćemo na kraju ove sezone biti još uspešniji", rekao je Ronaldo.

Ronaldo je istakao da mu je bitno i to što ga smatraju najboljim, ali da je bitnije da klub pobeđuje.

"Lagao bih kada bih rekao da Zlatna lopta ne znači. Voleo bih da ponovo osvojim tu nagradu, želim da budem najbolji, ali je još bitnije da klub igra dobro i da beležimo pobede", istakao je Ronaldo.

Portugalac je stavio u prvi plan Karla Anćelotija, kao najzaslužnijeg za uspehe Reala.

"Karlo Anćeloti je fantastičan trener. On je zaslužan za sve ovo, on nas je uklopio, on nas stalno usmerava, svako zna svoje mesto, svi su zadovoljni i srećni.

Atmosfera je sjajna i zaista mi je čast da me trenira takav stručnjak
", kazao je Ronaldo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke