Ronaldo oborio rekord i pobedio Mesija!

Autor: Sportske Net
subota 11.09.2021.
11:45
Izvor: Sportske.net

Nije mala razlika...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Verovatno dva najveća transfera ovog leta bila su odlazak Lea Mesija u Pari Sen Žermen, posle 21 godineu Barseloni, a potom i povratak Kristijana Ronalda u Mančester junajted posle 12 godina. 

Fanovi su poludeli za novim dresovima dva najbolja fudbalera sveta, a prema izveštaju koji je podneo "Lav sejls", Portugalac je odneo pobedu nad argentinskim fudbalerom kada je reč o prodaji dresova. 

Njihovo istraživanje otkriva da je legendarna majica broj 7 donela 187,1 miliona funti (oko 219 miliona evra) otkako je njegov broj potvrđen u Junajtedu 2. septembra, dok je Mesi, uprkos tome što je njegov transfer ozvaničen tri nedelje ranije, zaradio samo 103,8 miliona funti (oko 121,5 miliona evra) za novi dres sa brojem 30. Mesijev dres bio je ubedljivo najprodavaniji dres dok Ronaldo nije ozvaničio svoj broj. 

Podaci o prodaji dresova takođe otkrivaju da je Ronaldova majica najbrže prodavana u istoriji Premijer lige, a internet pretrage za "Ronaldo dres 7" porasle su za 600% u odnosu na prošlo leto. Junajted se tako popeo na prvo mesto kada je reč o prodaji dresova za ovu sezonu, dok je prošle bio na četvrtom mestu. 

Ronaldov dolazak pomogao je "crvenim đavolima" da dožive povećanje od 62% kada je reč o prodaji majica, a očekuje se da će se taj broj povećati posle današnjeg debija Ronalda na "Teatru snova" na meču protiv Njukasla. Kristijano sada ima najprodavaniju majicu u istoriji Premijer lige.

Svakako da se očekuje i da brojke od prodaje Mesijevog dresa "skoče" kada počne Liga šampiona naredne nedelje. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke