Ronaldo: ''Pokazaćemo snagu protiv Hrvatske!''

Autor: Beta Beta
sreda 22.06.2016.
23:11
Izvor: Beta

Najbolji fudbaler Portugala Kristijano Ronaldo rekao je večeras da poštuje selekciju Hrvatske, ali je istakao da će se on i njegovi saigrači boriti za plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Fudbalske reprezentacije Portugala i Mađarske igrale su danas nerešeno 3:3, u poslednjem kolu Grupe F na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

"Šanse u osmini finala su 50:50. Videli smo najvažnije detalje iz njihove utakmice sa Španijom. Ne događa se svaki dan da pobediš Španiju. Poštujemo Hrvatsku, ali znamo našu snagu, nećemo spustiti glavu, borićemo se za prolaz dalje", rekao je Ronaldo.

Portugal se u osminu finala plasirao sa trećeg mesta u grupi i igraće protiv Hrvatske.

"Želeli smo da pobedimo Mađarsku, nismo uspeli, ali najvažnije je da smo se plasirali u osminu finala. Uspeli smo. Bila je ovo luda utakmica, sa puno napada, golova... Ja sam lično zadovoljan. Tri puta smo mislili da smo eliminisani, ali uspeli smo da se vratimo", rekao je Ronaldo koji je proglašen za najboljeg igrača utakmice.

Kristijano Ronaldo je protiv Mađarske nastupio 17. put na evropskim prvenstvima i postao igrač sa najviše utakmica na kontinentalnom takmičenju. On je prestigao Edvina Van Der Sara i Lilijana Tirama.

Ronaldo je Madjarima dao dva gola i tako postao prvi fudbaler u istoriji koji je dao gol na četiri različita evropska prvenstva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord Bobinhooo!
Thursday, 23.06.2016
01:31

Portugalci su uvek daleko opasniji i bolji u eliminacionoj fazi nego u grupnoj ocekujem njihov prolaz protiv neugodne Hrvatske.

avatar
P. S.
Friday, 24.06.2016
01:09

Očekuj da će ih susjedi nakantati da neće znati gde se nalaze i da se Kiki neće videti na terenu, osim kada se bude bacao po šesnaestercu susjeda i mahao rukicama tražeći penal... :D

avatar
Lord Bobinhooo!
Saturday, 25.06.2016
00:05

Roki tvoj idol resava rebus :D

avatar
PoparaZarko
Wednesday, 22.06.2016
23:50

Mislim da je nedostatak ovog EP direktno ispoljen u grupi sa Portugalom gde da su prolazile dve ekipe umesto 3, umesto da je prstalo jos vise jer 20 poslednjih minuta Portugal ne bi onako kukavicki stao vec bio morao da napadne. Ono zbog cega zavrsnice takmicenja i jesu napravljenje, zbog uzbudjenja i neizvesnosti, je obesmisleno. Jednostavno, neke ekipe su bile sigurne vec posle prvog kola. I da, pored toga, potpuni disbalans je napravljen po kosturima. Sada, umesto da Italija - Spanija(mec koji vazi za evropski klasik) gledamo u cetvrtfinalu ili polufinalu, gledacemo ovako rano gde se gubi draz samog prvenstva zbog raznoraznih pravila koja su uslovila da selektori rotiraju i menjaju gotovo cele postave..

avatar
Ramo Mahalbasic
Wednesday, 22.06.2016
23:30

Ima da ih susjedi oderu 2 gola razlike bar..

avatar
Lord Bobinhooo!
Thursday, 23.06.2016
01:30
avatar
Rise up
Wednesday, 22.06.2016
23:18

Portugal najveca bruka ovog turnira-prosli su sa 3 poena u relativno lakoj grupi a kakve igrace imaju.

avatar
odjava
Thursday, 23.06.2016
00:03

tek se zagreva Ronaldo. Videcete odrace ih portugalci na nasu radost.

avatar
maksa
Thursday, 23.06.2016
01:18

Druze,de reci mi kakve igrace imaju?