Ronaldo u Madridu, strah za bezbednost!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.01.2019.
11:49
Izvor: Sportske.net

Portugalac sutra mora da se vrati u grad, a to neće biti nimalo prijatno...

Epa/Alessandro Della Valle
Epa/Alessandro Della Valle

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo će večeras biti u timu Juventusa protiv Kjeva u poslednjem meču 20. kola Serije A, a odmah nakon utakmice putuje u Madrid.

U pitanju je sudski proces koji se vodi zbog optužbe o utaji poreza od 2011. do 2014. Portugalac se nagodio sa sudom, platiće oko 18 miliona evra, i dobiti uslovnu kaznu od dve godine zatvora.

Ali, sutra mora da se pojavi na sudu kako bi bila stavljena tačka na ceo slučaj.

Kristijano je tražio da se pomere predstavnici medija, ali i znatiželjnici i da ne uđe na glavni ulaz. Njegov advokat je preneo zabrinutost za bezbednost u Madridu i Portugalac želi da praktično sa druge strane, van kamera i navijača uđe u zdragu suda.

Međutim, sud je to odbio, ali je stigao novi, pisani zahtev advokata.

Jasno, Ronaldo želi da izbegne medije, ali i uvrede navijača koji će biti pred zgradom suda, jedan deo njih smatra da je izdao Real, iako većina veruje u verziju po kojoj je bio nateran da ode pošto Perez nije ispunio obećanje o povećanju ugovora posle trijumfa nad Juventusom u Kardifu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 21.01.2019
14:15

Nikakva njemu 'opasnost' ne preti od navijača Reala, oni su mu neizmerno zahvalni što je otišao, već od 'navijača' tipa gohard-a koje je napustio, izneverio, iznervirao, isfrustrirao, rastužio i ozlojedio. :D

avatar
GO HARD
Monday, 21.01.2019
20:38

Sama potreba da spominjes mene godinama, da u cistim golovima vidis necisto a da u Barseloninim kradjama vidis postenje i cistotu fudbala govori dosta o tebi, manjak godina ili mozda pameti. Bice da je ovo prvo, znam da ce te cetvrta LS zaredom zatvoriti zauvek i da ces otvoriti jos jedno 150-ak profila ali nisam nadlezan za necije psiholosko stanje.

avatar
GO HARD
Tuesday, 22.01.2019
20:24

Ide sve do 5. lige sampiona, istorija se ponavlja, tada su likovi kao ti izmisljali franka sada ce Perez u biti upadati kalasnjikovim u svlacionice ostalih timoa :D :D Gl hf

avatar
Badr Hari
Tuesday, 22.01.2019
01:40

Vidimo da nisi, naročito ne za svoje koje je i pre najurivanja izlizanog bilo ispod crte, a nakon tog nemilog događaja se još drastično pogoršalo. Zahvaljujući svemu tome ti si već proslavio 4. uzastopnu titulu Reala u LŠ sma(t)rajući da mene zanimaju Realove pokradene titule. :D:D:D