Ronaldov potez o kojem će se pričati - Pustio informacije o saigraču u javnost zbog Korone!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.04.2020.
12:40
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji prenose gotovo šokantne informacije.

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Poznato je da je Paulo Dibala i po četvrti put imao pozitivan test na koronavirus, on se dobro oseća, nema nikakve tegobe, ali prema rezultatima testa još uvek ima virus u sebi.

Postoje istraživanja koja ukazuju da bi nakon tako dugog perioda (šest nedelja) test mogao da bude lažno pozitivan, ali sve dok test u više navrata ne bude negativan, Dibala će biti tretiran kao zaraženi.

Kako prenosi "Korijere delo Sport", informacije o rezultatima četvrtog testa kojem je Dibala podvrgnut od kako se razboleo u javnost je pustio Kristijano Ronaldo.

Naime, on je preko svojih poznanika u španskom "El Čiringitu" proširio informaciju o tome da je Argentinac ponovo pozitivan na COVID 19, jer ne želi da se vrati u Italiju i smatra da će na taj način produžiti svoj boravak u domovini.

Podsetimo, Portugalac je u rodnoj Madeiri već skoro dva meseca, otišao je i pre nego što je proglašeno vanredno stanje na Apeninima.

Očigledno smatra da još uvek nije bezbedno da se vrati u Italiju, iako se sve češće pominje da će fudbaleri na "Čizmi" uskoro dobiti priliku ponovo da treniraju.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 30.04.2020
20:43
avatar
Bádr Hari
Thursday, 30.04.2020
15:27

izlizani je covek koji je promenio moj mladi zivot zauvek jer ja zivim za to da njega ocrnim jer volim svog idola Messija. :D