Ronaldovo pokajanje

Autor: Miloš Stanojević
petak 13.02.2015.
13:20
Izvor: Sportske.net

Kristijano Ronaldo proživljava jednu od većih kriza u dresu Real Madrida.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Celokupna fudbalska javnost je upoznata sa padom u igri zvanično najboljeg igrača sveta. Doduše, on se i ne trudi da sakrije nezadovoljstvo sobom ali i formom svog tima.

Mediji u Španiji pomno prate sva dešavanja vezana za zvezdu 'Kraljevskog kluba', a list privržen Madriđanima smatra da je došlo vreme za uspon, kako u igri, tako i u odnosima sa saigračima.

Podsetimo, Portugalac je u prethodnim mečevima pokazivao frustraciju ne samo na terenu, već je svoje nezadovoljstvo otvoreno delio i pred kamerama.

U njegovu odbranu odmah je stao Anćeloti, koji ga i dalje smatra liderom tima.

Ipak, pored podrške trenera, utisak je da je Ronaldu neophodna podrška saigrača, naročito iz tzv. 'španskog klana'.

Prva perjanica Reala se posebno uzda u rezervnog kapitena, Ramosa, za koga smatra da bolje od bilo koga zna kroz šta prolazi.

Ističe se da Ronaldo uvek može da računa na podršku svojih zemljaka, Pepea i Koentaraa, odavno se zna priča i o 'portugalskom klanu' u Realu, ali da je za ozbiljne predstojeće izazove neophodno potpuno zajedništvo unutar tima.

Sam igrač se iskreno izvinio zbog slavlja nakon teškog poraza od gradskog rivala, ali je i obećao da će učiniti sve da se vrati u svoju prepoznatljivu formu, koja mu je i donela dve uzastopne Zlatne lopte.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
la_decima10
Friday, 13.02.2015
15:10

a jbg...da jeste u krizi jeste....ali NAJJAČI su oni igrači koji kad padnu se i PODIGNU....ajmooooooo CR7, HALA MADRID!!!!