''Rosoneri'' + Napolitanci = 8:0! Vulić debitovao protiv Milana!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.09.2020.
19:58
Izvor: Sportske.net

Favoriti večeras opravdali te uloge, sledi derbi kola.

Beta/Spada/LaPresse via AP
Beta/Spada/LaPresse via AP

Povezane vesti

Odigrane su još dve utakmice drugog kola italijanske Serije A, a Milan i Napoli su rutinski ostvarili nove pobede.

Milan je gostovao ekipi Krotonea i trijumfovao rezultatom 2:0, a svoj debi u domaćem timu imao je doskorašnji vezista Crvene zvezde Miloš Vulić, koji je dobio priliku da zaigra u poslednjih dvadesetak minuta, kada je sve praktično bilo rešeno.

''Rosoneri'' su do vodećeg gola stigli u poslednjim trenucima prvog poluvremena, kada je Rebić oboren u kaznenom prostoru domaćina, a Frank Kesi je potom bio siguran sa bele tačke. Prethodno je konsultovana i VAR soba, gledalo se da li je Rebić igrao rukom prilikom prijema lopte, ali sve je bilo čisto.

Kako je završeno prvo, tako je počelo drugo poluvreme - novim golom ''Rosonera'', a ovoga puta strelac je bio novajlija iz Reala Brahim Dijaz. Igrao se 50. minut, Čalhanoglu je osvojio loptu na protivničkoj polovini potom poslao loptu ka Dijazu, doduše lopta se odbila od jednog protivničkog igrača, ali u svakom slučaju, Dijaz sa peterca šalje loptu u mrežu i rešava meč.

Rebić je nekoliko minuta kasnije napustio teren zbog povrede, zamenio ga je Kolombo, ali do kraja više nije bilo neizvesnosti. Uz još par prilika na obe strane, Rade Krunić je u finišu imao jedan dobar pokušaj za Milan sa 16-17 metara, ali je lopta otišla zamalo iznad prečke.

Za to vreme, Napoli je na svom terenu 'do vrha'' napunio mrežu Đenove, bilo je 6:0.

Đenovljani su se držali koliko-toliko tokom prvog poluvremena, iako je Lozano već u desetom minutru doneo prednost Napoliju, a u nastavku gosti su potpuno ''razoružani''.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Zjelinski je posle asistencije Osimena duplirao prednost, a na 3:0 povodio je Mertens posle greške gostiju ispred svog kaznenog prostora.

Osam minuta kasnije Lozano postiže svoj drugi gol, a do kraja su trijumf Napolija još ubedljivijim učinili i Elmas u 69. i Politano tri minuta kasnije za konačnih 6:0.

Srpski reprezentativac Nikola Maksimović odigrao je celo drugo poluvreme u ekipi Napolija, pošto je zamenio Manolasa. Na drugoj strani Ivan Radovanović je odigrao poslednjih dvadeset minuta.
-
baner
-  
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol (NewProfile)
Sunday, 27.09.2020
20:01

Milan igrao koliko je bilo potrebno ali ofanzivno to deluje slabije nego prosle sezone posle restarta. Ibra fali ali ne moze se ocekivati da s njim odigraju celu sezonu. Preko potrebno krilo i napadac.

avatar
crno-crveno
Sunday, 27.09.2020
20:47

Pa nebi se slozio sa tobom.
Milan mi sad u napadu deluje raznovrsno. Imaju dobra krila calhanoglu bije iz daljine ibra colombo igraju odlicno.

Samo im fali malo takmicarskih utakmica i sve ce bude odlicno.

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 28.09.2020
00:13

Pa dobro do neke jace utakmice i videce se problem. S jedne strane Rebic polako ulazi u formu, samo da nije ozbiljnije povredjen, Kasteljeho i Salamakers su dosta tanki igraci, ovaj drugi osim borbenosti nije nista specijalno. Fali igrac tipa Kijeza pa bi to bilo mnogo bolje. Kolombo jeste potencijal ali tesko da on moze Ibru da zameni. Za sada odbrana je kao sat i sredina donekle ali bice teska borba za top4.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 27.09.2020
20:00

Da li je moguce da nisi spomenuo povredu Rebica?