Sad ili nikad, Luka, pokaži se!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 10.12.2019.
13:10
Izvor: Sportske.net

Srbin će imati idealnu priliku da poboljša svoj status u Realu.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Dolazak u Real Madrid nikada nije lako, naročito ne kada to učinite u 21. godini sa teretom od 60 miliona evra koliko je iznosilo obeštećenje za Luku Jovića.

Španski As je posebno analizirao situaciju u kojoj se nalazi srpski napadač, pa tako ističe da je meč sa Brižom u Ligi šampiona velika prilika da se Jović pokaže u pravom svetlu.

Sa samo 319 minuta u svim takmičenjima, bivši fudbaler Crvene zvezde je tek 21. igrač u Madridu, pa se mnogi pitaju kada će napokon dobiti pravu priliku da pokaže koliko vredi.

Od kako se oporavio od povrede kuka, nije odigrao ni minut na poslednje tri utakmice koje je "kraljevski klub" dobio protiv Sosijedada, Alavesa i Espanjola u Primeri, kao i u susretu sa PSŽ kada je bilo 2:2.

Prema nekim najavama, on bi trebalo da počne meč Lige šampiona u Belgiji od prvog minuta pošto Real nema rezultatski imperativ jer će grupnu fazu završiti kao drugi tim u grupi A.

Idealna prilika da poboljša svoj golgeterski konto, do sada je pogodio samo na meču protiv Leganesa.

Susret u Brižu igra se sutra od 21 čas.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 11.12.2019
01:13
avatar
Offside
Tuesday, 10.12.2019
14:18

I sada ce neko da kaze "pa odigrao je 319 min. sta hocete" a on igra u poslednjih 5-10 min kada se tim ili brani ili davi loptu ili nema snage da napadne.On je i doveden da bude rezerva i povremeni starter a on kod Zidana ulazi u igru kada Zizu bude raspolozen,sto je jako retko.Mislim da je zasluzio sansu jer sve ono sto je radio u Frankfurtu sigurno nije bilo slucajno,davao je golove mnogo jacim ekipama u osrednjem Frankfurtu i mislim da je zasluzio pravu sansu!Ja se nadam da ces pokazati svima da imas potencijal protiv Briza i da ce ta utakmica biti prelomna za tvoj povratak na pravi put i nadam se uskoro mesto startera u Realu!

avatar
Benz9
Tuesday, 10.12.2019
17:55

Samo budala može reći da nema kvalitet, ali činjenica je da ima par kila viška koje mu smetaju da pokaže šta zna...

avatar
Tristan
Wednesday, 11.12.2019
00:46

Taman ja hteo da kazem da je odigrao samo 300 minuta ali bas u podrsku onoga sta ti kazes - po 5-10 min kad je utakmica resena to je nista. Nisam siguran kolkiko se oni uopste razumeju sa Zizuom koji stvarno ne izgleda bas raspolozen prema Jovicu. Sve najbolje njemu zelim, mozda ce ipak dokazati da zasluzio da bude u startnih 11, ali ako ga vec precrtali u Realu sto kod takvih osoba kao Perez je sasvim moguce, onda neka ne gubi vreme i talenat i ide dalje- kolko nasih kvalitetih fudbalera ovako odlazili i upropastili razvoj karjeru (a tim samim i reprezentacija gubila u izboru igraca) to je strasno!

avatar
Offside
Tuesday, 10.12.2019
23:56

Znam,slazem se.svaki veci klub na svetu gleda itekako kilograme ali i to se jako lako resi.Primer je Iguain u Juveu,decko dosao ogroman i nakon Juventusove reakcije linija dovedena u normalu,na kraju krajeva primer je i Azar sigurno se secas njega na pocetku sezone,Real reagovao i linija vracena.Mislim da bi isto trebali da urade i sa Lukom,sigurno bi mnogo toga dobili.

avatar
Dorotej
Tuesday, 10.12.2019
14:14

Ajde Luka! Sad ili nikad. Zagrizi do koske.