Sad je jasno, Baloteli odlazi!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 11.08.2018.
23:43
Izvor: Sportske.net

Novi menadžer Nice je otvoreno govorio o svom napadaču.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Patrik Vijera je novi menadžer Nice, a u svom ligaškom debiju na klupi ovog francuskog tima je izgubio od Reimsa sa 1:0, i to na domaćem terenu. Možda neočekivani poraz, ali puno posla je pred Vijerom, klub je napustio Seri, vrlo važan igrač, a Baloteli nije bio u protokolu za ovaj meč.

Italijanski napadač želi da napusti tim, i on to ne krije, ali prelazni rok se bliži kraju, a on nikako da pronađe novu sredinu.

Baloteli nije uspeo da potpiše za Marsej, a sada pokušava da se vrati u Italiju, pominju se Napoli i Parma. Međutim, Parmi je problem Balotelijeva ogromna plata, dok kod Napolija je problem predsednik, koji nije ljubitelj "Super Marija".

"Igrač želi da napusti klub, pa je nelogično da ostane u timu. Mi želimo igrače koji imaju želju da se trude da ovaj klub raste. Ovo je vrlo komplikovana i teška situacija, ali klub će pomoći Baloteliju da ispuni svoju želju i napusti klub", bio je vrlo jasan Patrik Vijera.

Dvadesetsedmogodišnji napadač može da napusti klub za 10 miliona evra, definitivno je u pitanju fantastičan igrač, još kad bi bio mentalno jak...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke