Sad nema dileme, PSŽ već osvojio titulu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.11.2015.
22:57
Izvor: Sportske.net

Drugoplasirani Lion doživeo novi poraz i čini se da je time otpala i poslednja dana da mogu koliko-toliko da pariraju Parižanima.

BETA/AP Photo/Laurent Cipriani
BETA/AP Photo/Laurent Cipriani

Povezane vesti

Novi poraz za Liona, posle neuspeha protiv Nice, kao i u Ligi šampiona, večeras im je skalp uzeo odlični Monpelje. Gosti su slavili sa 4:2, njihova četvrta pobeda u pet mečeva, posle lošeg starta sada su u sredini tabele.

Junak meča bio je Kasimir Ninga sa dva gola, jednom je mrežu Lopeza pogodio i Sulejman Kamara, dok je Gonalon pogodio sopstvenu mrežu. Golovi Gezala i Lakazeta su bili nedovoljni da domaćin izbegne ubedljiv poraz.

Sada PSŽ ima i 13 bodova prednosti nad Lionom i meč manje, ako Parižani pobede Trou, prednost će praktično postati nenadoknadiva. Doduše, i Kaen sa mečom manje ima 25 bodova kao Lion, ali klub sa zapada Francuske teško može da izdrži u ovakvom tempu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real-an
Saturday, 28.11.2015
04:56

lion mrtvi ,baci me za 209 eura ,da bar hoce ispasti iz lige gamad ...

avatar
Saturday, 28.11.2015
01:50

Kakva je to liga kad jos nije ni decembar a vec +15 u odnosu na prvog pratioca? Znam da smo u mnogim ligam amogli reci ko osvaja ili d ce se dva tima pobriti, ali ovd enema ni priblizne borbe i nikakve neizvesnosti.

avatar
scylla98
Saturday, 28.11.2015
12:16

Premier Liga, Lester 1. Trenutno nije najbolja, ali najzanimljivija jeste!

avatar
ujka Vanja
Saturday, 28.11.2015
01:12

Cuj odlicni Montpelje,a bili skoro na ivici zone ispadanja.Bili su odlicni one sezone kad su osvojili titulu,ali tad su u timu imali,Janga/Mbiwu,Belhandu,Zirua...ali su sve te igrace prodali.Nego ovaj PSZ poceo da osvaja titule od kad su dosli arapski milioni,pre toga bili u rangu jednog Tuluza.