Sada i zvanično, vratio se Miha!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 28.01.2019.
20:56
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović na novom zadatku.

Beta/Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP
Beta/Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP

Povezane vesti

Kao što je i najavljeno, Siniša Mihajlović je novi trener Bolonje.

To je upravo objavljeno i na sajtu kluba sa "Renato Dal'Are", srpski stručnjak će pokušati da izbori opstanak sa ekipom koju je od početka sezone predvodio Filipo Inzagi.

Igračka legenda Milana je otpuštena nakon ubedljivog poraza kod kuće od Frozinonea (0:4), Bolonja je nakon 21 odigranog kola prva ispod crte, sa 14 osvojenih bodova, tri manje od Empolija, koji je odmah iznad i koji ima utakmicu manje (večeras igra sa Đenovom).

Mihajlović se tako vraća trenerskom poslu nakon pauze od skoro godinu dana, vodio je prethodne sezone Torino, ali ga je na klupi "Bikova" sredinom takmičarske godine nasledio Valter Macari.

Tokom leta je pronašao angažman u lisabonskom Sportingu, ali se u Portugaliji zadržao samo devet dana, kako ga je novi predsednik razrešio dužnosti.

Mihajlović je sa Bolonjom parafirao saradnju do kraja sezone, ukoliko izbori opstanak, imaće opciju da saradnju produži na dodatnih godinu dana.

Srpskom treneru je ovo drugi put u karijeri da seda na klupu Bolonje, na "Renato Dal'Ari" je dobio svoj prvi samostalan posao u trenerskoj karijeri u sezoni 2008/09.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Wednesday, 30.01.2019
00:09
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 29.01.2019
10:04

Izvuce ih Miha, nimalo ne sumnjam u to, ali bojim se da je sansa za nesto veliko propustena u Milanu, pa i u Torinu. U svakom slucaju, sretno!

avatar
magister
Monday, 28.01.2019
23:18

Srećno Siniša. Nerivarao si me kad si počinjao kao selektor, ali otišao si taman kad si ukapirao i počeo da praviš tim. Neka ti taj poslednji period selektorovanja bude zvezda vodilja do kraja karijere: mora da se IGRA fudbal, a ne da se samo razmišlja o kvarenju igre. Pogledaj kako je Murinjo pukao, izvuci pouke i - napred u slavu.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 28.01.2019
22:15

Sretna vam serija b..