Sada je i definitivno, Juve ima novu zvezdu italijanskog fudbala!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 30.03.2019.
19:52
Izvor: Sportske.net

Klinac novog milenijuma rešio problem protiv Empolija.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U prvom poluvremenu dosada, Juventus je teško nalazio put do mreže Dragovskog, malo ih je verovatno poremetila i povreda Dibale na zagrevanju. Nije bilo ni naravno Ronalda, Alegri je probao sa Mandžukićem kao jedinim isturenim igračem. Hrvat je jedini imao šansu kada je glavom šutirao u golmana gostiju.

Na drugoj strani, Empoli ravnopravan, čak i opasniji, par puta je probao Krunić, gosti su se organizovano branili i lako sačuvali svoj gol.

U nastavku druga slika, Juventus je zaigrao ozbiljnije, pojačao pritisak, imao je dve prilike Bernadeski, pogodilo je i prečku, ali ofanziva Juventusa nije dala rezultat.

Ali, onda je Alegri povukao jedini logičan potez, novi heroj Italije Moaz Kin je ušao u igri, jednu loptu mu je spustio Mandžukić, klinac ne greši, njegov treći gol u sezoni.

Provala oduševljenja na tribina, zapalio je Italiju golovima u dresu "Azura", a pokazuje da će biti velika uzdanica Juventusa u budućnosti.

U prvom meču dana, važna pobeda Udinezea protiv Đenove, u petak je kolo otvorio Kaljari trijumfom u Veroni protiv otpisanog Kjeva.

Juve je pobedom stigao ponovo do +18 u odnosu na Napoli koji igra sutra, šampionska trka je odavno završena, večeras u poslednjem meču dana Milan gostuje na "Marasiju" protiv Sampdorije.


Kjevo - Kaljari 0:3

Subota:

Udineze - Đenova 2:0
Juventus - Empoli 1:0
Sampdorija - Milan 20:30

Nedelja:

Parma - Atalanta 12:30
Roma - Napoli 15:00
Fiorentina - Torino
Frozinone - SPAL
Bolonja - Sasuolo 18:00


Inter - Lacio 20:30

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Saturday, 30.03.2019
22:17

Allegri je tražio 3 boda "po svaku cijenu" , dobio ih je zahvaljujući sjajnom Keanu i asistenciji Mandžukića ,a igra svakako nije dobra u zadnje vrijeme uz izuzetak protiv Atletico Madrida i senzacionalnog povratka , nadam se da će se do ajaxa oporaviti barem dybala i Douglas Costa , jer smo od ofanzivaca ostali samo na bernardeschiju i po potrebi cancelu 😁

avatar
MarioJ
Saturday, 30.03.2019
21:47

Sjajni Kean. Ovaj momak je buducnost Juventusa. Definitivno mu se mora dati veca minutaža. U 5 utakmica u Seriji A 3 gola.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 30.03.2019
21:00

Losa utakmica , sreca pa je Kean to resio , posle lepe asistencije Mandzukica .... FORZA JUVE