Sada je jasno, "Čekićari" imaju najgoreg golmana u ligi!

Autor: Nikola Miloradović
subota 23.11.2019.
19:13
Izvor: Sportske.net

Iskusni Španac ima košmaran početak karijere na Ostrvu.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Fudbaleri Vest Hema su danas doživeli poraz na svom stadionu od Totenehma rezultatom 2:3.

Dakle, Roberto Himenez je u tri navrata kapitulirao, pa je tako došao do cifre od 19 primljenih golova na osam upisanih nastupa.

Nije problem samo u statistici, jasno je da je i odbrana "Čekićara" u katastrofalnoj formi u poslednje vreme, ali se nakon određenih Himenezovih intervencija postavlja pitanje da li uopšte ima kvalitet da brani u Premijer ligi.

U porazu od Barnlija uspeo je da postigne i autogol, nakon kornera je u pokušaju da boksuje loptu umesto van opasne zone, posla u sopstvenu mrežu (od 0:45 na snimku).



Danas je protiv Totenhema morao bolje da reaguje kod prvog pogotka, Son jeste jako šutirao, ali je lopta praktično išla pravo u Himeneza, koji nije uspeo da interveniše.

Mogao je možda i nakon Kejnovog udarca glavom da sačuva mrežu, nije to bio preterano precizan pokušaj napadača Sparsa, lopta je išla po sredini, ali se Himenez katastrofalno bacio, pa mu je lopta praktično prešla preko ruke.

"Čekićari" su u velikim problemima, videćemo da li će Pelegrini uspeti da zadrži posao nakon novog poraza, a čini se da je vreme da neko drugi stane među stative, dok se Fabijanski ne oporavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke