Saigrač savetuje Sanča - "Odrasti!"

Autor: Stefan Matić
nedelja 07.06.2020.
16:18
Izvor: Sportske.net

Za kratko vreme Englez postao glavna meta medija.

EPA-EFE/LARS BARON
EPA-EFE/LARS BARON

Povezane vesti

Džejdon Sančo nastavlja sa dobrim partijama u svojim "milionerima", ali ga ponašanje van terena košta reputacije. Engleski ofanzivac je kažnjen od strane čelnika Bundeslige deset hiljada evra zbog kršenja protokola i odlaska na šišanje sa Akanđijem.

Krilo Borusije je ovu odluku nazvao smejurijom, ali Emre Džan smatra da je ovo važna lekcija za njegovog mlađeg saigrača.

"Znamo da on mora poraditi na disciplini u nekim stvarim, zna i on to. Mora biti pametniji i da odraste na ovakvim dešavanjima. Ne sme da ponavlja ovakve greške u budućnosti. On je odličan dečak, na i van terena. Ne pravi skandale namerno. Možda previše verujem drugim ljudima sa nekim stvarima", izjavio je Emre za Skaj.

O Sanču se dosta piše, jasno da će nekadašnji akademac Sitija biti jedna od glavnih meta tokom naredni prelaznih rokova. Ovakva pisanja mu mogu samo odmoći u tome.


Derbi baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Sunday, 07.06.2020
17:32

Najveca glupost od svega je sto su u istoj toj Nemackoj otvoreni kafici,frizeri i drugi objekti u kojima je gotovo nemoguce drzati "socijalnu distancu" a on je kaznjen zbog odlaska kod istih tih frizera...Pa kazna je u najmanju ruku smesna i ne znam zbog cega bi on to trebalo da odraste?Zato sto je otisao kod frizera ili zato sto je bio u pravu?