Salah otvorio dušu: "Ako se budem žalio, biću kažnjen"!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 31.01.2021.
20:45
Izvor: Sportske.net

Zvezda Liverpula priznaje da mu se ne dopada VAR.

 EPA-EFE/Clive Rose
EPA-EFE/Clive Rose

Povezane vesti

Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah pojavio se pred kamerama nakon briljantne pobede protiv Vest Hema, kojoj je dao doprinos sa dva izvanredna gola.

Egipatski superstar se posle mesec i po dana upisao u strelce u prvenstvenim okršajima, a posle meča je dao svoje viđenje.

"Veoma dobra utakmica za nas, stigli smo do druge pobede u nizu. Vest Hem je izuzetni dobar tim, odigrali su dobro. Moramo da nastavimo da pobeđujemo", rekao je Salah pred kamerama.

Na pitanje da li je osećao posebnu odgovornost zbog izostanka Sadija Manea i Roberta Firmina, Salah je istakao da to večeras nije bio slučaj. 

"Svaku utakmicu osećam veliku odgovornost, bez obzira na to što danas na terenu od starta nije bilo Manea i Firmina", rekao je Salah dodajući da je način na koji je postizao golove večeras uvežbavao tokom treninga. 

Za kraj razgovora, novinare je interesovalo šta prva zvezda Premijer lige misli o zloglasnoh VAR tehnologiji.

"Ne volim VAR, od starta sezone delim to mišljenje. To ubija fudbal. Ne želim da se žalim, jer ću biti kažnjen, ali ga ne volim", rekao je Salah.

Liverpul se nakon dve pobede u nizu vratio na kolosek kandidata z titulu približivši se drugoplasiranom Junajtedu na bod razlike, a lideru Sitiju na "samo" četiri boda zaostatka.

Priliku da nastavi trijumfalni niz imaće već u sredu u vanrednom kolu protiv slabašnog Brajtona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke