Samo u Španiji, Simeone je "neznalica", ovo su pet razloga!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 13.03.2019.
09:46
Izvor: Sportske.net

Razapet posle eliminacije, najplaćeniji trener na svetu odmah bačen u blato, ovo su stvari koje mu zameraju.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Pre dvadesetak dana bio je heroj, od sinoć je neznalica i najveći krivac za neuspeh Atletika. Tako je u Španiji, teško je pao poraz navijačima, tim pre što se finale igra na "Vandi" i što su posle 2:0 u prvom meču, već videli sebe u četvrtfinalu.

Ovo su pet razloga zbog kojih su danas mediji osuli drvlje i kamenje na "Ćola" Simeonea.

1. Agresivnost

Ovo je suština, veći deo onoga što je Atletiko postigao u ovoj deceniji odnosi se na pristup. Međutim, Juventus je dobio veći broj duela, željom i kvalitetnom koji nije sporan oduvao rivala. Ono što najviše boli je činjenica da je izgledalo u svakom trenutku da domaći više žele plasman u narednu rundu. Simeone se na konferenciji za novinare složio da nije uspeo da motiviše igrače na pravi način.

2. Kukavičluk

Atletiko osim onog pokušaja Morate glavom nije šutnuo prema golu Juventusa, Šćešnji potpuno nezaposlen. U Španiji kažu da je potpuno pogrešni pristup, odnosno kukavičluk skupo koštao Argentinca.

3. Nesposobnost da dovrši posao


Sada mu izvlače izgubljena finala sa Realom, ali i eliminaciju od Karabaga, kada treba napraviti odlučujući korak tim stane. Ovo je problematična optužba jer su u pitanju veliki uspesi kluba, na kraju krajeva isto se može reći za Juve i oni su izgubili dva finala u ovoj deceniji.

4. Nepostojanje "Plana B"

Ovo je već tačno, kada Atletiko nema rezultat, kada mora da juri, kada moraju da odstupe od svoje taktike, onda imaju problem.

5. Loše partije na strani

I ovo je tačno, samo jednom u devet mečeva u LŠ su dobili u poslednje dve godine, izgubili su u Dortmundu sa 4:0, nisu uspeli da slave u Brižu. Postavlja se pitanje da li je ovo tim sa dva lica?

U svakom slučaju, eliminacija nije neočekivana, Juventus je kvalitetniji tim, ali sa druge strane, posle 2:0 iz prvog meča, Atletiko je morao da prođe. Kao da ni sami nisu verovali u to...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 13.03.2019
22:36

Simeone je nula od trenera, covek nema dve veze samo na snagu i na trcanje, a tehnike i strategije nigde nema, to ih je ukopalo i to svaki put ih ukopava! Pogledaj te kad Atletiko igra bez kondicije on je slab i svako ga moze pobedi, njega samo kodicija odrzava u vrhu a tehnika je nula, igraci atletika treniraju naj vise na kondiciji od svih drugih!

avatar
Rise up
Wednesday, 13.03.2019
19:27

Kukavicka igra i bunker moze da prodje jednu sezonu,mozda moze i dve ali to nije fudbal.Ne mozes tako da se provlacis.Kad tad ce neko da razbije.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 13.03.2019
15:42

Murinjo je malo toga rekao i uradio dobrog u mancesteru ali kada su izgubili od Juvea kod kuce lepo je rekao - Dr Kjelini i Dr Bonuci mogu da drze predavanje o fudbalu. Gradjeno na tom fundamentu sve je moguce

avatar
dock
Wednesday, 13.03.2019
15:36

Pa, oni namerno nisu hteli da makar centriraju u 16. Kruzili okolo da potrose vreme. Uspesi koje su imali dolazili su iskljucivo iz motivacije, agresivnosti i prljave igre, kad toga nema- jad i beda. Retko ruzan i antipatican tim. A ofanzivno, Simeone je totalni diletant i kukavica.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 13.03.2019
22:37

Bas tako, odlican komeentar i prava istina!

avatar
Luka Toni
Wednesday, 13.03.2019
14:18

Kako su igrali sinoc, betis bi ih pobedio,onako dobra ekipa da se brani 90min, 1 sut ,nisu zasluzili 1% da prodju

avatar
LFC 19-ta
Wednesday, 13.03.2019
13:58

Pogresna fudbalska filozofija. Cekati gresku. Zapravo nema prave filozofije fudbala, treba imati raznovrsnost, pa kad igras protiv Getafea das mu 5, kad dodje Barsa taktiziras. Ćolo ko god da je protivnik on ima istu pjesmu. Većina fudbalskih fanova mora voljeti Atletiko jer je "opozicija" najvećim, ali sa Ćolom gledajući tekmu počneš jednostavno da navijaš da im svako da 5 komada.

avatar
The_Matrix
Wednesday, 13.03.2019
13:37

Al se sada pros.ravate. Isto ovako se juventus branio u gostima i samo sreca uz par cudnih odluka sudije ih sacuvali goreg rezultata. Atletiku je sinoc falilo mnogo igraca koji su jako bitni za ovu igru koju igraju. Sa Kostom je napad mnogo bolji, Parti je kao stena u vezi i levi bekovi koji su jaki na skoku i duel igri...sve to ima velikog uticaja na rezultat

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 13.03.2019
13:32

Gde su bili pre dolaska Simeone-a ,a gde su sad ? Cak i nisu ni losi ove sezone,drugo mesto u Spaniji je dobar rezultat. Ispali su od jaceg tima ,niko nije ni ocekivao da oni osvoje ove sezone,nemaju tim za to. Smesno je reci bilo sta lose u vezi trenerskog umeca Simeone-a.

avatar
Steffmajster
Wednesday, 13.03.2019
12:05

cista namestaljka ...

avatar
Burazer
Wednesday, 13.03.2019
11:20

Kada je dosudjen penal nekako se nisu ni bunili (iako realno nije bio penal), Simeone grogiran, bezvoljan, nekako je cudno sve izgledalo...

avatar
RedDevil612989
Wednesday, 13.03.2019
11:00

Treba pogledati i gde je bio Atletiko pre njega i sta je sve uradio za tim.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 13.03.2019
22:45

Kako gde su bili pre Simeonea, pa tu su bili skoro ko i sad uvek pri vrhu, i osvajali su ligu sspanije i kup kralja i LE i to bez Simeonea! Simeoniju su kupovani skupi igraci i on nista da uradi sa njima! To znaci da nezna nista!

avatar
Stratford
Wednesday, 13.03.2019
10:59

Gubitnički mentalitet.. Sjetimo se samo finala u Lisabonu, čim je Real dao gol i pročepio, pošamarali su ih u produžecima. Kroz odbranu su sjekli kao vreo nož kroz puter, prolazili kako i gdje su htjeli, na kraju se Marcelo prošetao sa svoje polovine do šesnaesterca i dao gol..