Šampion se oporavio od Gvardiolinog šamara i pogurao Vilu ka Čempionšipu!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.07.2020.
19:25
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Liverpula upisali 29. trijumf u PL ove sezone.

EPA-EFE/Paul Ellis/NMC/Pool
EPA-EFE/Paul Ellis/NMC/Pool

Povezane vesti

U okviru 33. kola Premijer lige, fudbaleri Liverpula upisali su 29. pobedu.

Slavili su na "Enfildu" protiv Aston Vile sa 2:0 (0:0).


Na samom startu je Salah pao u kaznenom prostoru rivala, ali se sudija nije oglašavao.

U nastavku nije bilo izglednijih prilika, Liverpul nije delovao previše zainteresovano da stigne do prednosti, gosti nisu imali rešenja na protivničkoj polovini, pa su golovi izostali u prvih 45 minuta.

U samom finišu je Daglas Luiz pao pred golom prvaka Engleske, ali i ovoga puta nije bilo reakcije glavnog arbitra.

Otišlo se na odmor, a po povratku sa istog velika šansa za goste iz Birmingema.

Igrao se 52. minut kada je El Gazi izbio pred Alisona, ali je Brazilac sjajno interevenisao, te je lepom paradom sačuvao svoju mrežu.

Oprezni su bili gosti, kod fudbalera Liverpula se nije videla prevelika želja, često su i pravili greške, ali su ipak stigli do prednosti.

Igrao se 71. minut kada je Keita poslao loptu pred gol rivala, na pravom mestu našao se Mane, koji je zakucao loptu u mrežu Aston Vile za 1:0.

Krenula je Aston Vila na sve ili ništa, ali je Liverpul čak uspeo i da uveća prednosti, igrao se 89. minut kada je mladi Kurtis Džouns postigao pogodak.

Mogao je Griliš da vrati nadu domaćinu samo dva minuta kasnije, ali je Alison majstorski reagovao nakon njegovog šuta sa samo par metara.

Nije bilo promene rezultata do kraja, Aston Vila je ostala u zoni ispadanja, sa bodom manje od Votforda, koji je prvi iznad crte, Liverpul je upisao i 24. vezanu pobedu kod kuće u Premijer ligi.

baner

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dimebag Darrell
Sunday, 05.07.2020
20:45

Mozda u sledecim utakmicama bude forsirao Keitu pa da se taman uigra za sledecu sezonu, danas bio dobar.

avatar
äxwell
Monday, 06.07.2020
00:04

Nije u sredini bio dobar. Tek kada je dobio ofanzivniju ulogu onda je zasijao. On i Ox nikako nisu funkcionisali zajedno.

avatar
_mladen_
Sunday, 05.07.2020
19:30

Oni su baš van forme i ovom timu su osveženja potrebna u vidu novih igrača. RžKao što sam već govorio, Origi nije za Liverpul, nije konstantan i nema kvalitet koji im je potreban. Ja se stvarno nadam da će doći neki igrači, jer sledeće sezone će svi biti mnogo jači nego sad. I da, da je igrao Junajted umesto Liverpula, imali bi danas dva penala, ali dobro ipak je sudija iz Mančestera što se dalo primetiti. 😀

avatar
Wizard08
Sunday, 05.07.2020
19:52

pre bih rekao da origi nije tip igraca za liverpool,sa njim je liverpool dobijao samo kada je mahito napadao i kada je bas bas jurio rezultat.u trenutku kada se grade napadi on tu ne moze mnogo pomoci.bas je onako ona stara 9ka,mislim da je sansa sa njim da se desi kao sa ingsom da jednostano pogodi sledeci tim i da otkine u njemu.

avatar
Jean-Luc Picard
Sunday, 05.07.2020
19:27

Teze nego sto sam mislio, al dobro. Grilis je odlican igrac.