Sančo opet razbesneo Dortmund, taktika za prodaju?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.06.2020.
11:13
Izvor: Sportske.net

Otkrivena situacija iz aprila, a onda je i poželeo novu frizuru...

EPA-EFE/LARS BARON
EPA-EFE/LARS BARON

Povezane vesti

Problemi u Dortmundu, Džejson Sančo opet na naslovnim stranama iz pogrešnih razloga. Dok traje transfer saga i kada se pojavila informacija da je Borusija odbila 140 miliona u februaru nadajući se pre pandemije da će mu porasti cena, Englez je opet pred kaznom.

Par puta ove godine je došao u sukob zbog kašnjenja, zatim nezalaganja na treningu, okusio je klupu, a sada je sa još tri klupska druga uhvaćen kako se bez ikakvih mera protiv pandemije šiša kod poznatog frizera.

Na to se nadovezala informacija da je prošlog meseca tokom izolacije bez znanja kluba tajno otišao u Englesku i tamo proveo par dana. Razlog se ne navode, ali mnogi veruju da je ovo Sančova taktika da natera "Milionere" da spuste cenu.

Oni ne samo da sada zbog pada cena igrača ne mogu da dobiju 140 miliona već ni tri cifre za engleskog reprezentativca.

Jedna od opcija je da čekaju sledeće leto, ali Sančo se poziva na obećanje koje ima da će ga prodati u ovom prelaznom roku.

Baner ispravka


Niko, osim eventualno Junajteda ne može sada da pošalje ponudu, a "Đavoli" će najviše platiti 80 miliona evra, što Borusiji nije dovoljno. Real je obavestio nemački klub da je zainteresovan za fudbalera, ali u leto 2021.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke