Saopštenje Lestera, ovo je zvanični epilog tragedije

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.10.2018.
23:40
Izvor: Sportske.net

Najcrnje slutnje od prethodne večeri, sada su i zvanično potvrđene.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Engleski premijerligaš Lester siti večeras se oglasio zvaničnim saopštenjem, povodom tragedije u kojoj je u subotu uveče, u padu helikoptera stradao i prvi čovek ovog kluba Višai Šrivadhanaprabha.

Osim njega, još četiri osobe izgubile su život, što je takođe potvrđeno u saopštenju koje u nastavku prenosimo u celini.

"S dubokim žaljenjem i slomljenim srcima potvrđujemo da je naš vlasnik, Višai Šrivadhanaprabha, bio među pet osoba koje su izgubile život u tragičnoj nesreći, u padu helikoptera koji se dogodio u subotu uveče. Niko od petoro ljudi koji su uzleteli s 'King Pauer' stadiona nije preživeo.

Misli svih nas u klubu primarno su uz porodicu Šrivadhanaprabha i porodice preostalih učesnika nesreće u ovim teškim trenucima. U Kunu Višaiju svet je izgubio jednog velikog čoveka. Čoveka prepunog dobrote i darežljivosti, čoveka čiji život je bio definisan s ljubavlju i posvećenosti svojoj porodici koju je uspešno godinama vodio.

Lester siti bio je jedna velika porodica predvođena upravo njime. To je porodica koja oplakuje njegov odlazak, ali i želi da nastavi da sledi njegovu viziju. To je klub koji je njegova velika zaostavština.

Knjiga žalosti, koja će biti podeljena od strane porodice Šrivadhanaprabha, biće otvorena na stadionu od četvrtka 30. oktobra u 8 sati za sve navijače koji žele da odaju počast preminulima", navodi se u saopštenju.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
2009-2019: DOVOLJNO?
Monday, 29.10.2018
11:31

Jos kad bi 30. oktobar bio u cetvrtak, a ne u utorak.

avatar
2009-2019: DOVOLJNO?
Monday, 29.10.2018
08:57

Hoce li vise reci ko je taj peti...

avatar
Monday, 29.10.2018
04:09

zalosno uvek me pogode ove tragedije,iskreno vise volim da ih ne vidim ali eto