Sari kao Rafa Benitez, ništa nije dovoljno dobro?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 06.05.2019.
12:08
Izvor: Sportske.net

Mnogi će se naći u čudu, ali bi Sari mogao da doživi sudbinu Španca...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Navijači Čelsija imaju mnogo razloga da budu zadovoljniji nego zimus, naime, klub je obezbedio Ligu šampiona, mogao bi da završi kao treći, a šlag na tortu bi bilo osvajanje LE.

Da li će to biti dovoljno da Sari ostane na klupi?

Po engleskim medijima ne, naime, igrači su nezadovoljni, ima navodno dosta problema kada je Italijan i njegov autoritet u pitanju, a podsetimo da je Rafa Benitez osvojio LE i treće mesto i to nije bilo dovoljno da se zadrži na klupi.

Sa druge strane, Čelsi nema mnogo rešenja ako suspenzija u prelaznom roku ostane na snazi. Ne mogu da dovedu igrače, izgubiće verovatno Azara, a jedino pojačanje bi bio Pulišić, kao i igrači koji bi se vratili sa pozajmice, priča se o Zumi koji bi trebalo da zameni Kejhila, eventualno Bačuaiju kao i Bakajoku iz Milana.

Ali, problem je što Sariju za transformaciju i nametanje njegovog stila igre treba drugačiji tip igrača, i on sam nije siguran šta će se desiti, ali navodno bi mogao da usledi sporazumni raskid ugovora.

Sa druge strane, bilo bi nelogično da dobije otkaz, ako osvoji trofej u Evropi i treće mesto, no bilo kako bilo i dalje su šanse da Italijan ode nego da ostane veće, a navijači navodno očekuju ili dolazak Lamparda ili Sautgejtovog pomoćnika Stiva Holanda koji je par puta preuzimao vrući krompir.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 06.05.2019
15:18

Očekujem da ostave Sarija, pogotovo ako se uzme Liga Evrope. Ne znam stvarno šta su ljudi očekivali ove sezone, Onaj jak start sezone je pomutio ljudima perspektivu. Top 4 uz potencijalno osvajanje Lige Evrope je veoma dobar uspeh, jedino bi bilo bolje da smo dobili ono nesretno finale protiv Sitija

avatar
Viktor Furce
Monday, 06.05.2019
14:23

Sarri ostaje posto je zasluzio
Sariball ce biti na meniju I iduce godine
A Pipita ima da trpa mreze
Go CHELSEA go blue CHAMPIONS

avatar
NikkiCFC
Monday, 06.05.2019
13:23

Anceloti je takodje dobio otkaz posle dve sezone u kojima je bio prvi pa drugi. Nije doneo LS. To moze samo u Celsiju i Realu. To dovoljno govori o velicini kluba. Ipak, nakon osvajanja LS stvari su se malo promenile. Zelimo promenu stila i mislim da Sari ostaje. Nakon svega, izvesno je da cemo posle Sitija biti drugi engleski klub po uspehu ove sezone.

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 06.05.2019
13:09

Celzi skoro sigurno nece izboriti LS sledece sezone ali je izvesno da nece biti slabi.
Od odlazaka ocekujem da ode Azar, Vilijan, sa pozajmica odlaze Kovacic i Higuain koji ionako nisu mnogo uradili i igraci koji nisu imali mnogo uticaja na igru ove sezone poput Kejhila.
Dolazaka jelte nece biti, ali daleko od toga da je Celzi slab.
Vratice se Bakajoko iz Milana koji ga nece otkupiti ukoliko ne udju u LS, stize Pulisic, Odoi i Sik su dobili minute ove sezone i pokazali da ce biti solidna pojacanja za sledecu sezonu. Tami Abraham je igrao fantasticno za Vilu i za ocekivati je da ga vrate u klub jer ce od pravih napadaca imati samo Zirua.
U sustini, mladi ce dobiti priliku svakako. Ali ocekujem da se na leto ozbiljno pojacaju UTD, Totenhem, pa i Siti i Liverpul i tesko ce Celzi pored njih u TOP4

avatar
NikkiCFC
Monday, 06.05.2019
13:21

Za transfere se jos ne zna 100%. Takodje sve sto si napisao su spekulacije. Cak i ako ostanemo bez transfera Kovacic i Iguain ce ostati jer mozemo da ih pozajmimo i sledece sezone.

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 07.05.2019
08:33

Sta se ne zna? Odgovor na zalbu ce stici svakako posle ovog prelaznog roka, a nije im odlozena zabrana do kraja zalbe.
Dakle, kupovina nema.
Ne znam da li mogu da ih pozajme, ako mogu super za Celzi, imace alternativu.
Ali realno, Kovacic je slabo sta uradio ove sezone i ne vidi mda ce biti ista slabiji bez njega

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 06.05.2019
12:51

Kao sto sam rekao neki dan ako ne mozemo tipa do Poketina, Alegrija, Zidana ili tako nekog TOP trenera onda bolje ostaviti Sarija da radi pa cemo vidit. Jos pre par meseci a pogotovo nakon visokog poraza od Sitija hteli su ga svi smeniti a ja sam rekao „na kraju sezone neka konobar naplati“. Kako god zavrsila LE, 3 mesto je uspeh i zasluzuje ostat. Nema sumnje da nam trebaju promene u kadru ali sta je tu je.

avatar
Monday, 06.05.2019
13:10

Ma nema sanse on leti po zavrsetku sezone,covece unistce nas totalno ako ostane,da li si ti procitao njegovu jucerasnju izjavu za Iguaina lik zeli da ga Celzi otkupi na kraju sezone,ej veteran od 32.godine da platis Juventusu za njega 38.miliona eura!!!!!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 06.05.2019
20:36

Pa zelio je i Konte Lukakua, A.Sandra, Naigolana... pa sta je dobio?

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 06.05.2019
12:33

Ja sam da sari ostane ali ako vec hoce da ga smene ond holand a lampard nek pece zanat jos koju godinu.

avatar
Monday, 06.05.2019
13:12

Pisu evo svi Engleski mediji danas da nece ostati gotvo sigurno,da su kako navijaci tako i sami igraci protiv njega,cak da ni upravni odbro nije zadovoljan njegovim nekim izjavama u medijima,to je ono sto sam rekao izjava tipa za 2.godine cemo biti na nivou Sitija i Liverpula to kod Romane ne'prolazi...

avatar
Monday, 06.05.2019
12:19

Sari nije trener za Celzi,prvo svaki derbi je ove sezone igubio na strani,jedino tih 1-1 sa Junajtedom,po meni plasman u LS je vise splet srecnih okolnosti,Arsenal se sam ubio,Totenhem lagan plasman sam ugrozio,tako da je to Celziju dalo sansu,covek koji juce izjavi da ce Celzi biti pravi sledece sezone samo ako Iguain ostane,treba da leti iz kluba on zeli da Celzi plati Juventusu 38.miliona za Iguaina koji u Oktobru ove godine puni 32.godine,pa zatim izjava Celzi ce tek biti za 2.godine biti na nivou Sitija i Liverpula,to Roman ne tolerise,definitivno po meni od AVB najveci trenerski promasaj,takticki je jako slab za PL,pritom nefleksibiolan trener......

avatar
Stabber
Tuesday, 07.05.2019
01:36

On je dobar samo sto nema podrsku uprave. Meno se svidja njegova zamisao, ali nema igrace sa kojima bi radio i forsirao njegov fudbal, Gvardiola ima prejaku podrsku uprave i zato pravo ove rezultate koje pravi.

avatar
Stabber
Wednesday, 08.05.2019
04:45

Druze kazem nema igrace koje zeli, verujem ja u Iguaina, dobar je i uvek se nadje u sansi i ne naši zicere, snalazi se lepo samo sto nemamo dobre igrace po desnoj strani i napred i nazad a jos vezni red nam je u dibidus losoj formi

avatar
Tuesday, 07.05.2019
13:12

Cekaj aj ti meni objasni kako Celzi da veruje Sariju pa lik trazi da kupe Iguaina od 32.godine,Sari nije trener za Celzi ja to vidim na sitnim detaljima primer Luiz lik sutira svaki slobodan udarac,kod ozbiljnog trenera Luzi se nikad ne bi latio lopte,izveo je 30.slobodnjaka ove sezone nije dao jedan gol u PL....