Sari na ivici, Juve našao trenera za kraj sezone?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 18.06.2020.
08:39
Izvor: Sportske.net

Pljušte kritike, drugo izgubljeno finale za Sarija, dešava mu se što i u Čelsiju. Tada je uspeo da ode kao pobednik, ali ovde se možda sve završi pre kraja...

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Mauricio Sari je posle poraza u Superkupu ostao i bez trofeja u kupu Italije. Juventus je izgubio na penale od Napolija na pustom "Olimpiku", a slobodno se može reći da je pravda zadovoljena.

Gatuzo je osvojio prvi trofej u trenerskoj karijeri i to sasvim zasluženo, Napoli je bio bolji tim u drugom poluvremenu, mogli su sve da reše i pre penala, zaustavio ih je fantastični Bufon.

Bilo kako bilo, Juventus i drugu sezonu u nizu ostaje bez kupa, igraju očajno, isto je bilo protiv Milana u polufinalu, sledi nastavak šampionata i sa ovakvom igrom, mogli bi da izgube i skudeto.

Sari kaže da tim ne može više, da im je potrebno vreme, čime je sebi iskopao samo još veću rupu, jer vremena nema. Juve ima bod prednosti u odnosu na Lacio, u ponedeljak gostuje u Bolonji, tim je bezvoljan, bez ideje, nije uspeo da usvoji filozofiju trenera.

Jasno, porazi se ne praštaju, Juve retko smenjuje trenera usred sezone, ali ovde neće previše rizikovati. Ako kola krenu nizbrdo u Seriji A, moraće da priznaju grešku i da naprave promenu na klupi.

Bonus baner


Najlogičnije rešenje bi bio Maks Alegri. On ne može da odbije, na platnom je spisku do kraja sezone, ugovor mu je zbog pandemije automatski produžen do kraja septembra. Vrlo lako se može desiti da bude pozvan da vadi kestenje iz vatre u šampionatu, a onda i da pokuša da napravi nešto u Ligi šampiona u avgustu, gde Juve treba prvo da stigne prednost Liona iz prvog susreta od 1:0, kako bi se plasirao u top 8 u Lisabonu.

Videćemo koliko još vremena ima Sari, ali sudeći po onome kako izgleda ekipa i kakvo je raspoloženje Anjelija koji nije bio za odlazak Alegrija, čini se da će on ovoga puta odlučivati umesto sportskog sektora koji predvode Nedved i Paratići.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 18.06.2020
17:38

Ovo i jeste greska Nedveda i koliko god ova forma ide na dusu Sariju u nesto manjoj meri ide i Nedvedu.Covek je ukanalio Celzi i bez ikakve preporuke je doveden da vodi tim koji se bori za sve trofeje.Mozda je Maks trebao da ode ali nije resenje dovesti trenera gubitnika.

avatar
juvealexx
Thursday, 18.06.2020
14:37

Ako sarri ostane na klupi Juventus ni scudetto neće obraniti a 2 trofeja je već izgubio , dolazi na "naplatu" enormno visoka plata C Ronalda za nikakav učinak na terenu pogotovo protiv jačih ekipa , kad tome očajan vezni red Juventusa , dobiješ "fijasko" , samo što je Allegri bio "doktor nauka" po pitanju taktike pa je znao "sakriti" sve "nedostatke" u momčadi i povući prave poteze i promijeniti tok utakmice , sarri to ne zna

avatar
LFC*19
Thursday, 18.06.2020
10:26

Sarizam again.

avatar
DVA HRAMA
Thursday, 18.06.2020
09:52

Ekipi treba vremena, a pauza trajala tri meseca Hahaha Ko kaze da Alegri ne moze da odbije? Moze, ali, onda ce ostati bez para. Teoretski moze:-D

avatar
Nemanjici
Thursday, 18.06.2020
08:46

Normalno da izgledaju bezvoljno kada su pola igraca za vreme pandemije seljakali i nudili kao kusur kojekakvim klubovima...sta ocekuju?