Sari očajan, propala trampa između Juventusa i Pari Sen Žermena!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 28.01.2020.
18:19
Izvor: Sportske.net

Ništa od pojačanja u Torinu.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Mauriciju Sariju se neće ispuniti želja iz Pariza.

Prema pisanju italijanskog novinara Đanluke Di Marcija, dogovor između Juventusa i Pari Sen Žermena oko trampe De Šilja i Kurzave je propao.

Ne navode se razlozi ovakvog ishoda pregovora koji su trajali nešto više od nedelju dana, no nema sumnje da trener "bjankonera" neće odustati od namere da pojača odbranu.

Što se igrača tiče, dogovori sa zainteresovanim stranama su navodno postignuti, pa ostaje pitanje šta je dovelo do neuspeha u pregovorima dva kluba.

Italijani će sada morati da se okrenu drugim rešenjima, poraz od Napolija je upalio "lampice" u Torinu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Wednesday, 29.01.2020
09:09

Uzme li mu Konte titulu treba u penziju da ide sa recenicom "Nikad nista nijesam osvojio, pa ni sa Juveom u koji igra Ronaldo, stvarno sam majstor kako sam ove novce zaradio"

avatar
Alex#10
Tuesday, 28.01.2020
23:34

Juve bukvalno igrao bez bekova. Kao da nisu postojali na poslednjem mecu. Koji god centarsut da vidim smuci mi se. Ne zna se koji je gori.

avatar
Japanac
Tuesday, 28.01.2020
22:11

Juve je odustao od trampe zbog povrede Danila a De Shiljo moze da igra i levo i desno

avatar
juvealexx
Tuesday, 28.01.2020
21:47

I bolje ,ne treba nam "škart" PSG a , nek gospoda iz uprave odriješe kesu za jednog top veznjaka i desnog bočnog ,tu smo "tanki" inače su u velikoj zabludi ako misle sa ovakvim veznim redom postići nešto u LP

avatar
Don Luciano
Tuesday, 28.01.2020
23:46

Ne treba da znaci ako je skart u PSG da je los igrac,kurzava je top lijevi bek,na desnoj strani imamo danila i kvadrada,a sto se tice veznog reda samo bi betankura i rabiola ostavio,ovo ostalo sve prodati pa i pjanica koji igra ocajno u posljednje vrijeme...treba dovesti tonalija i pogbu