Sari u problemu, da li Daglas previše košta?

Autor: Stefan Matić
subota 25.07.2020.
14:33
Izvor: Sportske.net

Nova povreda Fleša.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Juventus je razočarao svoje navijače na meču protiv Udinezea. "Bjankoneri" su se nadali proslavi devetog uzastopnog Skudeta, ali "zebrete" su slavile sa 2:1 i to slavlje odložili.

Daglas Košta je meč počeo sa klupe, ušao je umesto Bernardeskija u 60. minutu, ali je meč završio kao povređen. Ponovo je u pitanju mišić, ovo je inače četvrta povreda takve vrste u tekućoj sezoni.

Sari ga je uglavnom koristio kao džokera, Brazilac beleži prosečno nešto iznad 37 minuta. Krilni igrač često oduševi svojim futsal umeće, ali nekad zna i da pretera. Nova povreda će ga odvojiti zasigurno dve nedelje sa terena, poneki mediji pišu da je sezone praktično i završena za njega ili da bi mogao da bude spreman tek ukoliko Juve obezbedi nastup u finali Lige šampiona.

Podsetimo Košta je već propustio 17 utakmica ove sezone zbog povreda, Juve je investirao ukupno oko 46 miliona evra za pozajmicu i otkup od Bajern Minhena. Zbog raznoraznih povreda i suspenzija Brazilac je do sada propustio 43 utakmice. Njegova plata iznosi oko 11 miliona evra po sezoni.

baner 9

Postavlja se pitanje kako će se Sari suprostaviti Lionu, da li će Koštino mesto pripasti Bernardeskiju ili će se Kvadrado vratiti na poziciju desnog krila. Sve u svemu Košta nije ostavio trag kakav se očekivao od njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Saturday, 25.07.2020
15:21

Pa kad vi za napadača merilo cene bilo koliko je golova/asistencija dao, Bernardeski I Kosta bi zajedno, bez popusta, koštali 3 mil

avatar
Karambol
Saturday, 25.07.2020
15:19

Kad ga je Bajern doveo,odigrao je prejaku prvu polusezonu,posle toga totalni pad i krenule su povrede. Kosta ima atraktivne poteze i brzinu,ali dzabe sve to kad nema inteligenciju, zato nikad nece biti top klasa i zato ga je Bajern prodao iako su bili tanki na krilnim pozicijama.