Sari "zaključao" igrače nakon blamaže u Bornmautu, Englezi otkrili šta im je poručio u svlačionici!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 31.01.2019.
22:09
Izvor: Sportske.net

Nije bilo nimalo prijatno.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Ubedljiv poraz od Bornmauta veoma je zabrinuo menadžera Čelsija Mauricija Sarija.

Nije u pitanju visok poraz od 4:0, već i način na koji su "Plavci" odigrali meč i neizvesnost oko plasmana u Ligu šampiona naredne sezone.

Nakon utakmice, Italijan je oterao pomoćnike iz svlačionice i ostao sam sa igračima čitavih sat vremena. On je sporadično visokim tonom govorio o greškama koje su dovele do poraza.

Engleski mediji javljaju da je takođe bio izrazito nezadovoljan fudbalerima koji nisu usvojili ni osnove njegovog "Saribola", a najbesniji je bio na Edena Azara koji u potpunosti ignoriše njegove instrukcije.

Igrači, sa druge strane, su nezadovoljni jer smatraju da se previše oslanjaju na Žoržinja i da su tu taktiku pročitale mnoge ekipe, pa i Bornmaut koji je na kraju slavio sa velikih 4:0.

U Londonu već počinje da "kuva"...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Friday, 01.02.2019
02:55

Sari je unistio Celzi. Od trenutka kada je Totenhem procitao taktiku i razbio Celzi tako sto je samo zatvorio Zorzinja, Celzi lake bodove nije dobio. Konstantno se muce i ako nastave ovako ne da ce LS biti pod znakom pitanja, vec i LE

avatar
Brazilero11
Friday, 01.02.2019
01:08

A dje je Sarizam, titula i ostalo s pocetka sezone, zadrzavanje Azara i dovodjenje pojacanja. Nestalo

avatar
_mladen_
Friday, 01.02.2019
01:06

Ovo je pravo ludilo, svi se nesto dure kao neka deca.

avatar
Devil born 1878
Friday, 01.02.2019
00:14
avatar
bosnapd
Thursday, 31.01.2019
23:38

Plastika ostaje plastika.

avatar
Zauvek Plavac
Thursday, 31.01.2019
23:16

Da ne bude da branim igrače, ali Sari preteruje sa samo jednom opcijom, a to je oslanjanje na Žoržinja. Potrebne su alternative kad je taktika u pitanju, sad se svaki Čelsijev protivnik samo dobro postavi u odbrani i šanse za pobedu su veće. Azar me razočarava svojim ponašanjem, tako se veliki igrač ne ponaša. Definitivno Čelsi na leto ostaje bez njega i sa tim se treba pomiriti, ma koliko ga svi mi navijači voleli zbog svega što je uradio za klub.

avatar
Los Vikingos
Friday, 01.02.2019
04:24

Slazem se. Ja koji jedva cekam da Azar dodje u Real ne odobravam njegovo ponasanje, jer treba da bude uz klub do kraja sezone i pomogne koliko god to moze, ako ne zbog trenera onda zbog navijaca ali i samog sebe jer u suprotnom rusi svoju reputaciju.