Saša Ilić bi još 2-3 pojačanja: ''Znam da su navijači razočarani...''

Autor: Darko Mitrović
petak 22.07.2022.
20:49
Izvor: Sportske.net

U četvrtak će imati imperativ pobede.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić od ovog leta je počeo da razvija svoju trenersku karijeru i u inostranstvu, s obzirom da je preuzeo ekipu CSKA iz Sofije.

Početak sezone nije tako loš, u prva dva kola ostvarena je pobeda i remi, a utisak je donekle pokvaren sinoćnjim remijem u Makedoniji, protiv ''Đorče Petrova'' (0:0) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ipak, revanš je u četvrtak u Sofiji, gde će Ilićev tim pokušati da popravi utisak, ali srpski stručnjak ne krije da uskoro očekuje i još neko pojačanje u timu.

"Znam da su navijači razočarani, žele da CSKA igra mnogo bolje, ali mislim da je za tako nešto potrebno da dovedemo još dva ili tri igrača. Znam da je temperatura u Makedoniji bila visoka, da su uslovi za igru bili nehuani, ali to nikada neću uzimati kao alibi. Mi jednostavno nismo bili dovoljno dobri i igrači to treba da shvate. Verujem da će bolje već biti u četvrtak u revanšu", izjavio je Ilić.

Karakteristično je da je Ilić iz meča u meč menjao startnih jedanaest igrača, pa su mu bugarski novinari postavili pitanje i na tu temu.

"Morate shvatiti da mi u 10 dana imamo četiri utakmice i jednostavno nije normalno da u ovim vremenskim uslovima na tim mečevima igraju isti igrači. Imamo fond od 24-25 fudbalera i svi će dobijati šansu, jer moramo da rotiramo", rekao je Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke