Ščensni: "Bilo bi nepoštovanje ne razmotriti ponudu Barselone"

Autor: Mladen Heleta
sreda 25.09.2024.
20:00
Izvor: Sportske.net

Jasno je kao dan ko će zameniti Ter Štegena.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Poljski golman Vojček Sčensni kazao je da bi bilo nepoštovanje ne razmotriti ponudu Barselone, uprkos tome što je krajem avgusta objavio da završava karijeru.

Ščensni je rekao da nije želeo da završi karijeru u 34. godini, ali da je to učinio nakon što Juventus nije uspeo da ga proda klubovima iz Saudijske Arabije, a on nije želeo da bude finansijski teret timu iz Torina.

Planovi su se promenili otkako ga je Barselona kontaktirala da zameni Marka-Andrea Ter Štegena, koji će zbog ozbiljne povrede kolena pauzirati osam meseci.

"Izuzetno poštujem istoriju Barselone, to je jedan od najboljih klubova na svetu. Razumem težinu situacije zbog povrede Ter Štegena i mislim da bi bilo nepoštovanje da ne razmotrim ovu opciju", rekao je Ščensni za španski "Sport".

Španski mediji preneli su da je poljski golman dogovorio lične uslove sa Barselonom i da će ove sedmice potpisati ugovor, a da je ostalo da se reši nekoliko pravnih i tehničkih stvari.

Jedan od ključnih ljudi u ovom poslu je navodno napadač Barse Robert Levandovski, koji je bio dugogodišnji saigrač sa Ščensnim u reprezentaciji Poljske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke